reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

z mięskiem dajesz? mój samych warzywek nie chciał a z mięskiem wcina. Ja na oko robię i zawsze mi wychodzi słoiczek po koncentracie :) duzo marchwi, mały ziemniaczek, odrobinka pietruszki i selera i kawałeczek mięska- blender w akcji i pychotka gotowa

Ale najpierw wszystko gotujesz??Czy miesko z piersi kurczaka może być??

reklama
Ja Lena Oli gotowałam na skrzydełku albo piersi rosołek z warzrywami a potem miksowałam. Teraz muszę najpierw blender kupić i bede gotowac Jaśkowi :)

Ja mam taki dołączany do miksera taka nakładkę;)Muszę tak spróbować bo nie chce jeść słoiczków:(Dzisiaj jak dałam jej jabłko z marchewką ze słoiczka to 7 kup walnęła!!!

w arkadach jest fajna promocja :D Multikino Arkady - ul. Powstacw lskich 2-4, Wrocaw :: rezerwacja: 0-71 722 39 10 ;)
Seanse w arkadach "śniadania do łóżka" 15:30 | 17:45 | 19:45 | 21:45 proponuje albo 17:45 albo 15:30. Chyba że chcecie dziewczyny jakiś inny "ambitny" :p film ;)
W heliosie (na kazimierza wielkiego) godziny 15:15 16:00 17:15 18:15 19:15 20:15 21:15 22:15 Więc tu o 16 lub 17:15 wydaje mi sie że mogłoby być ok :)
Zdec, gosiagro wybierajcie :D

Jak już się zdecydujecie to możnaby zarezerwować bilety dzisiaj albo jutro żeby w jakiś logicznych miejscach usiąść chociaż teraz zobaczylam ze i w jednym i w drugim sale całe wolne :D

Mojej dałam pierwszy raz z mięskiem to przez dwa dni wcinała aż się uszy trzęsły dziś dałam trzeci dzień i dupa nie smakuje:baffled:może dlatego że tamte były hippa a dzisiejszy bobovity ja chce jej przez miesiąc dawac zupki w soiku żeby do mięsa sie przyzwyczaiła bo tam jest mało a póżniej zaczne coś gotowac a w takiej swojskiej zupce to juz wiecej można mięsa zmiksowac bo w słoiku tylko 8%a tak wogóle to poprzednim córciom gotowałam rosołek z warzywami razem a teraz słyszałam że trzeba mięso osobno gotowac przynajmiej na początku
Kurde mała usneła przed 20 a teraz sie obudziła i zadowolona sie cieszy do mnie:rofl2:

Dziewczyny, patrzcie jak śpią moje Niunie :-)

vsdeyo.jpg

w arkadach jest fajna promocja :D Multikino Arkady - ul. Powstacw lskich 2-4, Wrocaw :: rezerwacja: 0-71 722 39 10 ;)
Seanse w arkadach "śniadania do łóżka" 15:30 | 17:45 | 19:45 | 21:45 proponuje albo 17:45 albo 15:30. Chyba że chcecie dziewczyny jakiś inny "ambitny" :p film ;)
W heliosie (na kazimierza wielkiego) godziny 15:15 16:00 17:15 18:15 19:15 20:15 21:15 22:15 Więc tu o 16 lub 17:15 wydaje mi sie że mogłoby być ok :)
Zdec, gosiagro wybierajcie :D

Jak już się zdecydujecie to możnaby zarezerwować bilety dzisiaj albo jutro żeby w jakiś logicznych miejscach usiąść chociaż teraz zobaczylam ze i w jednym i w drugim sale całe wolne :D

fajna ta promocja w arkadach, tylko ze jeżeli w arkadach to dopiero o 17:45 mogę bo mąż na 15:30 nie zdąży, jeżeli dla was to za późno to możemy pójść do Heliosa

reklama
Do góry