zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziękuję
)) ja mam tylko w proszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski, zapomniałam zapytać lekarza: skoro muszę małego kąpać w Emolium, to już niczym go nie myć tylko tą wodą z tym Emolium? A włoski????
Laski, zapomniałam zapytać lekarza: skoro muszę małego kąpać w Emolium, to już niczym go nie myć tylko tą wodą z tym Emolium? A włoski????
czopek co 6 godz (150mg paracetamolu) ja dawalam jak mala miala pond 39 wczesniej nigdy nie miala goraczki tylko stany podgoraczkowe 37,6-38ja też mam taki do ucha i dlatego mierzę w pupce starym rtęciowym tylko nie wiem czy dobrze to robię, czy nie za krótko, bo Łuki się buntuje i nie mogę trzymać nie wiadomo ile
myślicie ze powinnam iść do lekarza?? Ma temperaturę (najwięcej miał 38,1) i katarek, w sumie to mu rzęcholi w nosku na zewnątrz nie wycieka
czopek podaje sie jak w pupie jest kolo 39°jak często i przy jakiej temperaturze podawać mozna czopek na zbicie?? ile minut trzeba trzymać termometr w dupce?? Łukasz mi gorączkuje, nie najlepiej to znosi, teraz mi zasnął, bidulek ciągle na rękach wtulony we mnie.