Zyrafka - Nie pomogę bo u nas gorączka żadko , tylko jak ząbkuje , podaje Viburcol i przechodzi. Lepiej Kochana wybierz sie do lekarza jak Łukaszek tak ciężko znosi
Kasiek- Ja jak myła Emolium czy Oilatum to włoski także myłam w tej wodzie w której był kapany. Tak mi farmaceutka powiedziała że nie trzeba szamponu kupować. Jak umyłam szamponem to na 3 dzień wyskoczyła ciemieniucha. Teraz uzywamy nivea 2in1
Słuchajcie dzisiaj podałam Jasiowi obiadek własnej roboty
I chyba mamy problem z konsystencją
Bo połowa wylądowała na mnie, podłodze , stole , kanapie, Jaśku
Smakowało mu widac to było ale jak był nierozgnieciony kawałek to pluł dalej niż widział
Jak go moge przyzwyczaić do takich rozgniecionych konsystencji? Bo juz czas by zaczynał gryżć... Mam nadzieje że się przyzwyczai bo pamiętam że na początku z zupkami jak wprowadzałam 3 dni były takie plujące i nie chciał jeść. Teraz aż mlaskał tak mu smakowało
Zrobiłam mu 1marcheweczkę , 2 ziemniaczki , garstkę ryżu , doprawiłam pietruszką i koperkiem i oddzielnie ugotowałam cielecinkę. Wczoraj mama mi przywiozła pól kg ekologicznej cieleciny , słuchajcie smak nie porównywalny z tym co się w sklepach kupuje... Nie ma tego posmaku taiego dziwnego tylko piękne , pyszne soczyste słodkawe mięsko. Mniam
Ale kg 48złotych... MASAKRA!
Klementinka - a co to za zupka???
Zyrafka - Kochana te termometry do pupy szybciej mierzą temperaturke niż te zwykłe elektroniczne
Kasiek - Ja mam 3 termometry! I kazdy inną temperaturę pokazuje
Polecam Brouna do pupy z miekka końcówką , mierzy temperaturrkę w 10 s (tylko nie mam pojecia jak w nim baterie wymienić! bo już są słabe...
) , drugi NIE POLECAM mam dotykowy na podczerwień , temperature pokojowa pokazuje super ale temperature ciała strsznie mierzy! 3 mam zwykły elektroniczny i jak pewna nie jestem jak zmierze tym brouna to poprawiam tym ale za długo to trwa !
Kasiek- Ja jak myła Emolium czy Oilatum to włoski także myłam w tej wodzie w której był kapany. Tak mi farmaceutka powiedziała że nie trzeba szamponu kupować. Jak umyłam szamponem to na 3 dzień wyskoczyła ciemieniucha. Teraz uzywamy nivea 2in1
Słuchajcie dzisiaj podałam Jasiowi obiadek własnej roboty
Jak go moge przyzwyczaić do takich rozgniecionych konsystencji? Bo juz czas by zaczynał gryżć... Mam nadzieje że się przyzwyczai bo pamiętam że na początku z zupkami jak wprowadzałam 3 dni były takie plujące i nie chciał jeść. Teraz aż mlaskał tak mu smakowało
Klementinka - a co to za zupka???
Zyrafka - Kochana te termometry do pupy szybciej mierzą temperaturke niż te zwykłe elektroniczne
Kasiek - Ja mam 3 termometry! I kazdy inną temperaturę pokazuje
Ostatnia edycja: