reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
dzień dobry :)
Witamy się w wooolnyyy piątek, szkoda, że szary, bury i ponury ale mamy nadzieję, że spacerek lub kawka z Dorotką i Ignasiem dojdzie do skutku :)

Dzień dobry Kochane!
U nas też szaro , buro i ponuro:)
Casia - Gratulacje dla Twojego szkraba za nowe umiejętnosci. Dobrze że szybko się wyjaśniło co go uczula:) Szkoda tylko że to żółtko. Co do przepisu to musze mieć choc jeden skladni to od razu sypne jak z rękawa:)
Koriander- Myślę o Was i kciuki trzymam aż mnie łapy bolą! Czekam na wieści po lekarzowe:*
Lenka- pod stołem dziecko trzymac:) :):) a tak serio Kochana to aż Ci zazdroszczę bo przynajmniej wiesz co Cię czeka za kilkanaście miesięcy:) Ja to cały czas myślę że moje dziecko będzie cały czas takie maleńkie i bezprblemowe:)

Witam...
U nas znowu masakryczna nocka. Nie wiem czemu Basia nie chce spać. Tzn, zasypia o 22, budzi sie kolo 24, po cycku zasypia jakies 30 minut pozniej, potem budzi po niecalych 2h i znowu 30 minut mija zanim zasnie. Koniec koncow Mąż sie z nia męczył do przed 5 a mnie zasneła po 6 i spałysmy do 8.
Czy te pobudki to może zęby? Basia nie ma gorączki ani zadnych innych objawów.
Niedawno bylo tak dobze, jedna góra dwie pobudki a teraz co chwile :(

Duzo zdrówka dla wszystkich Maluchów.
Koriander - zycze aby wszystko sie pomyslnie rozwiązało, bo wiadomo jacy sa nasi lekarze :(

U mnie też paskudnie, życzę miłego dnia wszystkim!

Perfecta - też mi szkoda, że to żółtko, tym bardziej, że mam dostęp do jajek przepiórczych i żółtonóżek z hodowli uniwersyteckiej naprawdę eko:)
Hmmm...w kuchni mam dzisiaj głównie: dużo białego sera, paprykę czerwoną, jajka, pory, placki do tortilli, jakieś mięska pomrożone. I bardzo dużo przypraw.
Koriander - dołączam do dziewczyn, również z niecierpliwością wypatruję dobrych wiadomości
Lenka - czy dzisiaj ostatni dzień z mężem przed wyjazdem? Ja bym wysiadła, gdyby mi ktoś wpuścił drugiego malucha pod stół:)
Aisa - może przez ząbki, ja dzisiaj też mało spałam, jakieś trzy godziny, bo Mały się budzi i popłakuje albo wstaje i buczy:) A wyłazi mu jeden i chyba jeszcze kilka będzie szło.
Również mam nadzieję, że uda się wyjść na spacerek, zimno jak wczoraj, ale przynajmniej tak już nie wieje u nas.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry