reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Eagle- fajna opowieść :) widać dzieci niekoniecznie przeżywają tak jak mamy rozstania hihi powinnaś się cieszyć że taka samodzielna jest! gorzej by było jakby nie chciała tam zostać :)

Witajcie ja po zabiegu rehab...czuje sie okropnie;(
Boli mni głowa i zwracam:(
Trzmajcie się cieplutko buziaki papa!!!Prawdopodobnie znikam na 2 tyg:)
OlaVIP u Gai wszystko juz ok nie wiem od czego goraczka a zebow nie widac;(

Lena kuruj sie skutecznie !!

Mimi bedzie dobrze trzymam kciuki

Eagle zuch z Asi ale uwaga nie popadajcie w euforie u nas tez tak bylo przez pierwsze 4 dni, podobno najgorzej po weekendzie

U nas wyszla wczoraj piwerwsza 4 zapomnialam sie pochwalic:))

Eliza ciekawe czy nie bedzie ksiazek u nas juz rok temu byly ksiazki tyle ze nazywaly sie kartami pracy

Olavip jak Twoje plecy?

Jak reszta naszych poczatkujacych przedkolakow i zlobczakow :))

Witajcie,

Agi zdrówka dla Polusi:)

lena poszczepienny wychodzi do 10dni.

gosiagro bo muszą mieć podstawę do ich wypisania czyli zaświadczenie od alergologa. Wróciliśmy do Nestle NAN i znowu małą zaczyna wysypywać, ponowne podejście do Nestle HA będzie jutro. Czy jest coś tańszego HA niż Nestle? Bebiko jakieś albo cóź??

agast wszystkiego najlepszego trochę spóźnione ale szczere!! No i kolejnych udanych rocznic życzę!:-)

mama kubulki niestety choróbsk w żłóbku nie unikniesz:-:)-(

koriander wszystko wskazuje na to że nie... że jednak to mleko:-(

Asnecja postępów życzę!:) Chociaż teraz pewnie przy Kystianku oczekiwanie Ci szybciej zleci:-)

W weekend jedziemy na wesele, dwa dni imprezy mała z babcią zostaje;-)

No i w końcu zarezerwowałam wakacje.... za 1,5tygodnia lecimy do Turcji, szkoda że tylko na tydzień, ale i tak mam nadzieję że będzie fajnie.:-)

Dziewczyny kochane moje! Dziękuję za wszystkie kciuki i życzenia.
Łukasz zniósł pierwszy dzień w żłobku o wiele lepiej ode mnie. Ja wychodziłam z łzami w oczach, w pracy płakałam. A on jak tylko weszliśmy do sali, wziął pierwszy lepszy samochodzik i zaczął się bawić, spoglądał tylko lekko zaciekawiony, lekko wystraszony na płaczące dzieci i bawił się dalej. Wyszłam tak, zeby nie widział, bo wiem , że byłby płacz.
Po godzince moja mama go odebrała, jak ją zobaczył to zaczął płakać i się wtulił w nią. Opiekunka mówiła ze troszeczkę zapłakał, ale tylko chwilę i że Łukasz szybko przystosuje się do żłobka. Zjadł nawet pół kromeczki chlebka z pastą jajeczną. Jak wróciłam z pracy poprzytulaliśmy się troszkę i bawił się ślicznbie, wygłupiaŁ, OGÓLNIE BYŁ BARDZO ZADOWOLONY:)
jA w pracy troszkę byłam zestresowana ale ogólnie chyba wszystko poszło dobrze, jutro już będzie na luzie.

Niedawno wróciłam ze spotkanka z dziewczynami z pracy, było bardzo sympatycznie:))troszkę się odstresowałam. Teraz uciekam spac. :)) JUtro mój kochany mężulek przyjeżdza, już nie mogę się doczekać :)))
papa

reklama
Do góry