reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry

gosia to ile jeszcze byście już po swoim chodzili?oby jak najszybciej święta to pewnie będziecie już zaaklimatyzowani w swoich nowych czterech kątach co?:tak:

klucze mamy dostać po koniec października:cool2: trochę czasu pewnie urządzanie zajmie, ale mam nadzieję, ze już na święta tam się przeprowadzimy:-)

trzecia? u nas pobudka o 9.30 :szok:

szczęściara:-D ja od 7 na nogach

Witam Was kochane mamusie:)

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))jestesmy juz od wczor w domu maly jest taki slodziutki a grzeczny jak anioleczek...Ksawery nie poznal jeszcze braciszka bo jest u mojej mamy juz od 2 tyg mial wrocic na nasze wyjscie ze szpitala ale niestety sie rozchorowal ale juz jest ok i wraca w piatek juz nie moge sie doczekac:)))

popisze pozniej poki jeszcze moge z wami triche posiedziec bo przy Ksawciu nie ma takiej opcji a tymczsem buziole ide nakarmic malego!:)))

Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! Pochwal się synciem:tak::tak:

reklama

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))jestesmy juz od wczor w domu maly jest taki slodziutki a grzeczny jak anioleczek...Ksawery nie poznal jeszcze braciszka bo jest u mojej mamy juz od 2 tyg mial wrocic na nasze wyjscie ze szpitala ale niestety sie rozchorowal ale juz jest ok i wraca w piatek juz nie moge sie doczekac:)))

popisze pozniej poki jeszcze moge z wami triche posiedziec bo przy Ksawciu nie ma takiej opcji a tymczsem buziole ide nakarmic malego!:)))

Gratulacje! Czekamy na zdjęcie

Witam sie i ja - Napisłąm posta i se zniknął wrrrrrrrrrrrrrr
Po pobycie u mamy super! Jasiek troszke rozpieszczony i go naprawiam powolutku:) Ja bym siedziała tam jeszcze z 2 tygodnie ale mąż przyjechali i kazali wracać:):p Dopeiro dzisiaj mam chwilkę by usiąść z Wami i ponadrabiac troszkę:)
Przede wszystkim
Asencja- Wilekie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Michałek przecudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!
Mimi- Kochana teraz Twoja kolej:)!!!! Bardzo mi przykro z powodu Tatusia Przytulam najmocniej jak poitrafię!!!!
Zyrafka- Kochana przytulam i trzymam kciuki aby okres przystosowania Łukaszka do żłobka szybko poszedł,
Nadika- Buziaki dla Ciebie i Natanka. Jas też ma od kilku dni niejadkowy okres i musze dziwne rzeczy wymyślac przy jedzeniu by cos zjadł. Pięknie jadł u Dziadków a tutaj bunt. Stawiam na dolne 4 bo napuchniete jak nie wiem co. Jak ta sprawa Kochana pisz nam?
Zdec- Wspaniałego wypoczynku Wam życzę!!!!
Kasiek- Damiś cudny!!!! A jaki tancjor!!!!!!!!!!! Uśmiałam się z jego lambady jak nie wiem co Chyba z 3 razy filmik oglądałam:)
Gosia- Kochana cieszę się że mieszkanko już cudnie sie kończy budować:) Na święta będziecie juz u siebie??? Mufinki wyglądają przecudono- pysznie:p Miściuniu wypieków Ty nasz!
:)
Koriander- :*:*:*
Ewa- Wszystkiego najlepsiejszego z okazji rocznicy ślubu !!!!Spóżnione ale szczere!
MAma Kubulki- Zdrówka dla Kubulki!!!! :*
Klementinko- To tylko już wypatrywać :) Kochana buziaki dla "Brzuszka" Jasia i dla Ciebie! A co do dyni nie pomoge bo nie robiłam nic bo nie przepadam. Dzisiaj na DDtvn jest kuchnia dyniowa
Izia- A co u Ciebie Kochana? Goście już poszli...? Mieszkanko udało się juz wynająć?

A to Jaśkowy się wita z rańca z cioteczkami:p
Zobacz załącznik 390432

Edit: Agusia Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

ogromne gratulacje!!!! Bardzo sie ciesze :tak: Przesliczne imie, Ksawery i Konrad to brzmi dumnie :-) Wracaj szybko do sil i napisz jak znajdziesz chwilke

Perfecta coz za przesliczny mlody mezczyzna z Jasia, buziaczki od cioci i Lilci!

Hej;-)

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))
Gratuluję!!!;-):-):-)
Witajcie ja tylko n chwile:(
Gaja miała mały wypadek i cała buzia zdarta:(
Jakos dzielnie sie trzymamy!!!
Jak się czuje Gaja???Tulaski!!!:tak::tak::tak:

iiwka co sie dzieje???
Mam pewne problemy rodzinne:-(
czesc łaski,
ale mi sie dziecie pochorowalo, mam ochote olac ten złobek,w nocy spalam chyba z pol godziny, Kubus caly czas jeczał, plakal, potem wzielismy go do naszego łozka to mi wlosy wyrywał hehehe bylo strasznie

to zapraszam, niedziele i wtorki na razie mam wolne, oby mi Kubus szybko wyzdrowiał to sie spotkamy, dawaj znac kiedy bedziesz jechac przez Lu ;)
Jadę najprawdopodobniej w sobotę a w niedzielę będę wracać:-D
W październiku później będę w Lu bo siostra będzie rodzić:tak::tak:
Zdrówka dla Kubusia!
iwkaa- ale mnie zaniepokoiłaś, a jak mam się czu po tych tabletkach??? albo lepiej nie pisz:baffled:
Nie poprostu pytam,czy są jakieś objawy uboczne czy to tak normalnie wszystko wygląda bo poprostu nie wiem:zawstydzona/y:
I absolutnie nie chciałam Cię zaniepokoić:-:)zawstydzona/y::-:)-(

Rany jak ja bym chciała spać do 9 :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::-D
Ale to nie możliwe,chociaż dzisiaj i tak suuuuuper bo 6:40:szok::tak::tak::tak:
Wyspałam się jak nigdy:-)
Jestem po jednej kawce,ale lecę zrobić drugą,kto chętny???:-):-p:-)

Mam problemy z tym sprzedającym wózek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edit:
Jaś to super przystojniaczek!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Melduje się córa marnotrawna :zawstydzona/y:
Zaglądam tu czasem, ale nie piszę, bo byłoby mi głupio tylko pobieżnie pisać, a nie chciałabym nikogo pomijać w odpowiedziach... Ale spróbuję trochę nadrobić...
mimi- Przede wszystkim dla Ciebie wielkie przytulaki :-(Ściskam najmocniej, bardzo bardzo mi przykro :-(Trzymajcie się! I czekam na dobre wieści z cudownego rozdwojenia, trzymam kciuki :tak:
Asnecja- gratulejszyn!!!! Jestem absolutnie zachwycona Michałkiem! Śliczne masz dzieci! To teraz duzo zdrówka i siły dla Ciebie i Twojej rodzinki!
Agusia- dla Ciebie również wielkie gratulacje! Czekamy na zdjęcia :tak:

Zaciskam też kciukasy za wszystkie dzieci, które maszerują do żlobka i za dzielne mamusie, którym na pewno ciężko na początku znosić taką rozłąkę....

U nas wszystko ok. Niby jeszcze tak dużo pracy nie ma, ale na wielu różnych frontach, więc trudno to wszystko na razie ogarnąć, mąż dostał oprócz pracy w orkiestrze pół etatu w domu kultury i jeszcze bierze udział w jednym projekcie w teatrze. U mnie też gorąco, ale się Wam pochwalę, że wreszcie robię coś dla siebie- zapisałam się do szkoły tańca :-D:-D Na razie raz w tygodniu , ale mam taaaką frajdę, że hej!

Jeszcze raz zapraszam warszawianki na koncert w niedzielę na Wawrze!!! Wstęp jest freeeee :-D Na prawdę fajny koncert będzie i wcale nie poważny :tak::tak:
To na zrazie

reklama
Hej

agusia44 GRATULACJE!

Przepraszam ze nie nadrabiam i nie odpisuje nic....
Hania przyniosła z zerówki przeziębienie i tak ona w zeszlym tyg zaczela w czwartek ale ona to lekko przeszla i juz zdrowa a mnie od dwóch dni łamie a dzis to juz porazka:(((( Daniel i Miki tez chorzy, mąż tez... mówię wam tragedia.... oby szybko przeszło.......:(((( buziaki :*

Do góry