reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

mój dzieć zasnął więc mam chwilkę dla siebie ale masakra była z zasypianiem że szok
oczywiście problemów ciąg dalszy ale dam radę .chyba?
widzę że mnóstwo dzieciaczków chorych zdrówka :tak::tak:
sealet wspaniałe wieści
kasiulka :cool2::tak:
piszecie o ubraniach ja mojego w takim razie ubieram jak w lecie bo ma bodziak polarek na to kamizelka spodnie i rajstopki i wsio czapki lądują zawsze na ziemii ciekawe jak będzie zimą :szok:kurtke kupiłam dopiero dzisiaj bo okazało się że wszystkie były za małe i trzeba było zrobić polowanie w lumpku:-D

Ostatnia edycja:
reklama
:szok:ojej jaka produkcja:szok:
my w piatek jedziemy do dentysty...Szymus ma taką pruchnice że masakra!!!do tego okruszyła mu się z góry górna 1....U Kuby jest duzo lepiej(choc jedzą to samo...)ale i jego zabiorę...

kasiek kobieto ja wiem o czym mówisz!!!ja mam to w podwójnej wersji...!!!:eek: nie jestem za bezstresowym wychowywaniem, juz dostaliu i po łapkach i po tyłku , i prośbą i groźbą i krzykiem i NIC!!!! ja tez juz nie wiem co to dalej będzie!!!!Lodówkę se otwieraja, za stół na naroznik siadaja, na stół włażą!!!!Wszystkie szafki fruwają, i sa "przemeblowane" w sedesie rączki się myje, a rozsuwana szafa słuzy do tego żeby się bawić w chowanego...do tego cały czas się biją, gryzą itd...:eek: sajgon mam w sekunde!!!! ja też już nie wiem jak dotrzeć do nich...

Agast o
kutwa co znów??!!!Biedna malutka ciagle cos za nia łazi!!!!!
Kasiulka no to czekamy....
Żyrafka
biedny Łuki:zawstydzona/y: zdrówka
Nadika dla Was też zdrówka
Perciu wam też duzio śpokoju:-D

U nas tez ida zęby, Szymonek od wczoraj mi cos płacze...w nocy też spał ze mną bo cały czas płakał zębów po parę na raz idzie...mamy ok.14stu

My już po spacerku:-) ale piękna pogoda, słoneczko przyświecało, pobuszowałyśmy z Majusia wśród liści:-D

Myślałam, ze już wieści od Klementinki :tak: czekamy czekamy:-):-)

na-tuska - co to są klunkry?:confused::sorry:

sealet - rewelacyjna wiadomość!

agast - o matko, brzmi jak jakaś tropikalna choroba conajmniej:szok: fajnie, że już gips zdejmujecie:tak:

Lencja - następnym razem na pewno będzie fajniej:tak: a ja właśnie odkryłam ze niedaleko nas są zajęcia/warsztaty dla maluchów w bibliotece, jak tylko uda nam się dostać to pójdziemy:tak: już widzę Majusię wśród książeczek:-D:-D jeszcze gotowa tam nocować:rofl2::rofl2:

nadika - u nas to chyba na wszystko lekarze dają antybiotyk:no:

mi-mi - jak się czujecie?

hefi - piekne usmiechy, ale moze byś coś jeszcze napisała co u was :p

Ostatnia edycja:
Wieści od Klementinki nadal niet ....czekamy, czekamy....

Mąż wyjechał do wujka ciąć drewno na opał, a ja chciałam tylko napisać, że krem z dyni- pycha, racuchy- rewelacja!!! Jedno i drugie zagości na stałe w naszym jadłospisie, dzięki Wam Laseczki!

Jeszcze raz dużo zdrówka dla chorasków!!!!
Lena- co u Ciebie, co się dzieje?

zyraffka a co Łukaszek dostał oprócz antybiotyku?Bo Michał miał też wit c i nurofen w zawiesinie przeciwzapalnie i bulowo

dostał antybiotyk, probiotyk i przeciwgorączkowo mam dawać syrop, kupiłam bufenik, w aptece mi doradziła ze tańszy od nurofenu.

jutro zrobimy z Łukaszkiem ciasteczka, trzeba czymś się zająć, w domu siedzimy, nie możemy na spacer wyjść. Kupiłam kilka dni temu foremki w kształcie zwierzątek i bedziemy sobie włakować i wycinać ciasteczka, jak uda mi się jakieś zdjęcie zrobić to jutro wstawię:))
w srodę może jakąś pracę plastyczną wymyślę i jeszcze czwartek i piątek zostanie:-D może macie jakieś pomysły:-D

Ostatnia edycja:
reklama
dostał antybiotyk, probiotyk i przeciwgorączkowo mam dawać syrop, kupiłam bufenik, w aptece mi doradziła ze tańszy od nurofenu.

jutro zrobimy z Łukaszkiem ciasteczka, trzeba czymś się zająć, w domu siedzimy, nie możemy na spacer wyjść. Kupiłam kilka dni temu foremki w kształcie zwierzątek i bedziemy sobie włakować i wycinać ciasteczka, jak uda mi się jakieś zdjęcie zrobić to jutro wstawię:))
w srodę może jakąś pracę plastyczną wymyślę i jeszcze czwartek i piątek zostanie:-D może macie jakieś pomysły:-D
Proponuję zrobić mu w mieszkanku piaskownicę:-D hehe zabawy bedzie co nie miara :-D

Do góry