reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Hania niestety też chora, na razie ma ok 38 stopni, zobaczymy co będzie jutro :-(
na-tuska - co to są klunkry?![]()
klunkry to inaczej, graty, rzeczy itd

co czytam posta to wszyscy chorzy

ja ubieram dzieciaki osotanio dosc ciepło, bo mi jest zimno i prze to wydaje mi sie ze im

maja body krótkie,bluzke na to polar i Filipkamizelke a Emilka pod polarem cieplejsza bluzkę
dzisiaj zrobiłam na kolacje cebule zasmazana z jajekim i moje niejadki sie tak zajadały ze normalnie ozy miałm na wierzchu

miłego wieczorku
izia_tcz
Fanka BB :)
Czyżbym znowu była pierwsza?
Jedno dziecko poszło już do szkoły a oba następne śpią
ale będę musiała je obudzić bo mam dzisiaj niestety trochę spraw do załatwienia no i mojego grata znowu odstawić do mechanika
widzę że wieści nadal brak a myślałam że już coś będzie no nic miłego dzionka

Jedno dziecko poszło już do szkoły a oba następne śpią

Druga!
Wpadłam tylko na chwilkę sprawdzic czxy wiadomo już co u Klementinki. Ale jeszcze nie. Mam nadzieję że już tuli swojego synusia
Idę zrobić Kurczakowi śniadanko a sobię kawke i wrócę to troszke nadrobię wczorajszy dzień
Wpadłam tylko na chwilkę sprawdzic czxy wiadomo już co u Klementinki. Ale jeszcze nie. Mam nadzieję że już tuli swojego synusia
Idę zrobić Kurczakowi śniadanko a sobię kawke i wrócę to troszke nadrobię wczorajszy dzień
witam się z rana,
mam nadzieję, że u Klementinki wszystko ok, tylko nie ma czasu napisać
Ale mamy chorowitków:-( żeby nikogo nie pominąć to nie wymieniam a wszystkim bez wyjątku życzę zdrówka!
Agi - a ile wy stopni macie w jukeju w zimie?
na-tuska - studiowałam w Poznaniu 5 lat, ale takiego określenia nie pamiętam
mam nadzieję, że u Klementinki wszystko ok, tylko nie ma czasu napisać
Ale mamy chorowitków:-( żeby nikogo nie pominąć to nie wymieniam a wszystkim bez wyjątku życzę zdrówka!
Agi - a ile wy stopni macie w jukeju w zimie?
na-tuska - studiowałam w Poznaniu 5 lat, ale takiego określenia nie pamiętam

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
na-tuska - studiowałam w Poznaniu 5 lat, ale takiego określenia nie pamiętam![]()
No klunkry to graty

Ja nadal bez @
reklama
aisa80
Fanka BB :)
Witam.
CHorobowo sie zrobiło, i tak mie wystraszyłyscie, ze dzwonie do Niani czy Baśka nie wykazuje zadnych objawów chorobowych - i odpukać - narazie jest zdrowa. Niania ząbki obserwuje i też nic sie nie dzieje.
Baśka ostatnio wieczorkiem ładnie zasypia. Od 3 wieczorów nie kłade sie już z nią tylko siadam obok i czekam az zaśnie. I bezproblemowo zasypia
Dzis znowu przespała całą NOC! Yupii!
Naprawde nowy domek jej służy
CHorobowo sie zrobiło, i tak mie wystraszyłyscie, ze dzwonie do Niani czy Baśka nie wykazuje zadnych objawów chorobowych - i odpukać - narazie jest zdrowa. Niania ząbki obserwuje i też nic sie nie dzieje.
Baśka ostatnio wieczorkiem ładnie zasypia. Od 3 wieczorów nie kłade sie już z nią tylko siadam obok i czekam az zaśnie. I bezproblemowo zasypia
Dzis znowu przespała całą NOC! Yupii!
Naprawde nowy domek jej służy