reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Och jak dobrze być w domku :D Agatka po wejściu do domu latała i chichrała się jak w amoku :D

świetnie, że już w domku jesteście:tak:

Póki co muszę się odnaleźć, widze, że póki co to 95% z was to ekipa z którą jescze przeżywałam ciążę :-D:-) oj jakie to były czasy :-p ciekawe gdzie reszta znajomych, czekam dzielnie na znajome i nieznajome koleżanki :-D

tak to były czasy:-) a cześć z nas przeżywała i przeżywa drugą ciążę, jak ten czas leci;-)

Heloł!
Meldujemy się bez gipsu :tak: Bedziemy jednak robić badania na wchłanianie wapnia itp..

super! a na czym to badanie polega?

gosiagro - to fatalnie, ze tak mocno przesuwają termin odbioru.... dostaniecie jakieś odszkodowanie za to?

szczerze powiedziawszy to wątpię, umowy są tak przekonstruowane, że jak nie ich wina to nic nie zapłacą a teraz mówią niby ze to z winy dostarczyciela energii, ehhh wiesz z deweloperem ciężko walczyć

Cześć Kochane wpadłam tylko się przywitac bo dzisiaj brak weny:-( Jakaś chandra mnie dopadła:-:)-:)-(
Kompletny leń... humor straszny:-:)-:)-(
Miłego dnia i bez odbioru dzisiaj raczej buziaki!

a cóz to za chandra, wszelkie smutki przeganiamy sio sio w kąt!

ide was poczytac i wypic kawe bo cisnienie chyba spada na maksa

chyba się dołączę ale z herbatką, u nas pogoda kiepska pada, ciśnienie niskie głowa mnie rozbolała;(

reklama
Hej. Kurcze, ciśnienie dziś mam chyba zero... tak się czuję okropnie że szok... do tego głowa boli i humor jakiś nie teges... ehhh...

Gosiagro
- tak... dużo załatwiania... dziś podpisujemy oficjalnie umowę najmu... teraz to się dopiero zacznie! ;)

Koriander
- hehe! dla Ciebie też :* ps. ale ze mnie tuman... dopiero wczoraj na googlach wyszukałam co to jest Koriander... hehe, dlatego dziewczyny mówią na Ciebie kolenderka ;) :rofl2:

Perfecta
- tulam!!! czuję się tak samo... :(

Dom posprzątany, obiad ugotowany... synuś śpiocha, a ja??? idę się napić herbatki ;) Buziaczki :*

:szok:Perfecta, gosiagro mi tez leb peka, zmoklam jak kura, nie mam w co sie ubrac, buty mi przemokly , bleeeeeeeeeeeeeeeeee buhuuuu:dry: moze by cos tam chlapnac do tej herbatki na poprawe humoru> ? :-D

Kasiek nooooooooo juz raz pisalas ze jestes SLOW :-D:-D ale teraz mnie rozwalilas :-):-) A co u Damisia, jak ze spaniem?

mimi super czytac ze tak sobie dobrze radzisz!! Az chce sie drugiego maluszka :-D (ale troche pozniej )

agast dobrze ze robicie te badania, a na czym one polegaja? Mam nadzieje ze bezbolesne.. A jak Jagodka sie dzis czuje?

izia oby rzeczywiscie minelo. A moze Michas ma za duzo energii, moze jakos wiecej czasu z nim na dworze spedzac, albo niech poszaleje do upadlego na placu zabaw z innymi dziecmi, u nas to bardzo pomaga w zasypianiu.. kurcze wykonczysz sie dziewczyno

Ola fasola dobrze zrozumialam ze wstajesz do Klary na karmienie 3 x w nocy?? Jak ty sie wysypiasz??:szok: u nas nocne karmienie w sumie od odstawienia piersi zniknelo..

nadika, zyraffka, Kajdusia, i zaraz doczytam kto tam jeszcze choruje: jak dzis zdrowko maluchow>>?

Ostatnia edycja:
Oj ciśnienie chyba naprawde niskie ja też przy 2 już kawce siedze ,dziś mojej najstarszej 15 urodzinki ale zleciało jaka ona stara:szok:a tak niedawno na porodówke jechałam
klementinka-gratulacje super ż Jeremi już na świecie:tak:
kasiulka-ciekawe jak ta beta wyjdzie trzyma m kciuki za pozytywny wynik:tak:

Koriander - slow to mało powiedziane! :-D Damiś ok, śpi w nocy u siebie w łóżeczku i jest fajnie! przynajmniej się wysypiam :tak: wczoraj była niezła akcja... byłam w pracy trochę w dzień i trochę wieczorem, wróciłam koło 21:30, mały wykąpany smacznie śpiocha... a ja sobie trochę z siostrą na skypie pogadałam... no i chciałam umyć butelkę po kaszce małego (bo mąż nigdy nie myje), wchodzę do kuchni a butelka czyściutka... myślę sobie, nie, to nie możliwe... budzę M i pytam czy karmił młodego a ten na równe nogi i mówi JEZU!!! ZAPOMNIAŁEM!!! grrr... ale byłam wściekła... ale nie chciałam budzić już brzdąca, i tak spał do 5 rano... :no: wstał popłakał, wołał AM, dostał flachę i poszedł spać do 8!!! byłam wściekła na M ale wiem że ma dużo na głowie, dlatego zapomniał... nigdy mu się to nie zdarzało...

Kasiek - świetnie:tak:

koriander - no zdałoby sie coś chlapnąć:tak: a mi jeszcze telefon się popsuł i nie mam jak zadzwonić, zeby się do kosmetyczki umówic

ewelinka - najlepszego dla córy, to chyba jakaś prywatkę urządza?;-)

gosiu a co sie stalo z telefonem, zamokl? mi ostatnio Lila wrzucila dwa na raz do porannej kawy..ale po dwoch dniach suszenia w ryzu (polecam:-)) dzialaja:-D

Kasiek niezle zakrecony twoj Mariusz :-)

ewelinka najlepsze zyczenia dla twojej corci, ale z niej pannica..niesamowite lada chwila a wyleci z gniazdkaw swiat.. :szok:

reklama
Do góry