hej
Witam i ja. Dopada mnie ciągły brak czasu.
Mam pytanko. Czy zna któraś z was skuteczny sposób na hemoroidy??? Już 2raz w tym miesiącu krwawiłam a chce uniknąć lekarza. pomóżcie prosze.
Kasiu- strasznie smutne
[*]
Kasiek- co u Was? Jak Damiś? Jak interes?
Julia- zazdroszczę Ci przygotowań. I masz rację. To twój dzień i ty decydujesz, ile wydasz i na co
Zdec- najszczersze życzonka urodzinowe
Milusia- buziolki zakochańcu:* Jak chłopaki, zdrowieją?
Zyraffka- fiolet taki żywy będzie ładny, ale pomyślałam od razu o pomarańczu do tego brązu
Kajdusia- hop hop???
Oj Kochana wiem o czym piszesz ja mam właśnie to samo!!!!!Na tyłek nie moge usiąść!ja kupiłam czopki hemorectal po woli niby obgasa...ale boli dalej

.Chłopy zdrowieją juz po antybiotyku, ale dalej nie wypuszczam ich na powietrze, bo jeszcze kaszla, powiedz Kochana jak składałas papiery o alimenty to w jaki sposób zwracalas uwage na zarobki ojca Oli?(teraz wiem ze ma rente to jest inaczej), ale jak to w ogóle jest?czy sąd wysyla do jego miejsca pracy cos??Bo się biorę za to
Julia mam takie samo zdanie jak Ty! Pamietaj że nigdy nikomu nie dogodzisz, bo zawsze komus cos się nie spodoba!Moim zdaniem takie sukienki sa oryginalne i odchodza od standardu 15warstwowych bombek

Jak będziesz dobrze się w niej czuła to obieba rękami jestem za, szkoda ze mieszkasz tak daleko, bysmy se razem pobuszowały po salonach

(mój powiedzial że jak bedę chciała to nawet może zawieść mnie do Łodzi, bo tam podobno jest ich fuul)

A co do wystroju to mi sie podoba ten w brązie jakos tak wpadł mi w oko, jednakże ze swojego punktu mi osobiscie bardziej podobaj się tradycyjne ustawienie stołów w zdłóz, bo przy takim ustawieniu moga porobić się grupki...ale lokal jest piekny, na kiedy macie ostateczny termin??My niestety pewnie na ten rok z rezerwacją się nie wyrobimy, a zimą nie chcemy brać...no ale zobaczymy jak to będzie..
Koriander juz jedziecie??????Szerokosci, powodzenia, bezpiecznej podrózy, no i do zoooobbbaaaczenia w PL!!!!
Żyrafko jak dzidziuś?dalej buszuje?

patrzbo będziesz płacic alimenty za zarażanie dziewczyn ciażą

heh
Mój luby ma sluzbę, wieczorem jedziemy po jego rodziców, którzy wracają z "wakacji"

a teraz idę robic rosołek na własnej kurce ze swoim makaronkiem i opanieruję go i podsmaże:-) może biała kapustka do tego albo marcheweczka z jabłuszkiem..