reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam i zycze milego dnia:)

julia- tam będziesz miała wesele? cudnie jest. Mi osobiście podoba się kolor łososiowy ale to chyba kwestia gustu, Tobie jaki się podoba??:-)

agast- fajnie, że spotykasz różnych ciekawych ludzi:-) ja ciagle ogladam te same "mordki" :-)

Takze mi sie podoba:) ale rozwazam jeszcze braz:)

Kasiu bardzo mi przykro:* swiatelko dla kruszynki!:(

Wczoraj bylam w salonie sukien slubnych i widzialam nawet fajna sukienke:) ale przod ma krotki a tyl dluzszy:) w piatek jade sobie przymiezyc chce wiedziec czy bede ladnie wygladac:)
Nietety moja mama strasznie nie podziela mojego zdania,juz szly teksty ze wezmie sobie nadgodziny jak wezme te sukienke?!!!! o co do jasnej cholery chodzi?!!! Podobno to moj wieczor i powinnam kupic to co mi sie podoba,prawda? a ze odbiega troszke od tych standardowych...

Witam i ja. Dopada mnie ciągły brak czasu.

Mam pytanko. Czy zna któraś z was skuteczny sposób na hemoroidy??? Już 2raz w tym miesiącu krwawiłam a chce uniknąć lekarza. pomóżcie prosze.

Kasiu- strasznie smutne
[*]
Kasiek- co u Was? Jak Damiś? Jak interes?
Julia- zazdroszczę Ci przygotowań. I masz rację. To twój dzień i ty decydujesz, ile wydasz i na co ;)
Zdec- najszczersze życzonka urodzinowe :)
Milusia- buziolki zakochańcu:* Jak chłopaki, zdrowieją?
Zyraffka- fiolet taki żywy będzie ładny, ale pomyślałam od razu o pomarańczu do tego brązu :)
Kajdusia- hop hop???

hej
Witam i ja. Dopada mnie ciągły brak czasu.

Mam pytanko. Czy zna któraś z was skuteczny sposób na hemoroidy??? Już 2raz w tym miesiącu krwawiłam a chce uniknąć lekarza. pomóżcie prosze.

Kasiu- strasznie smutne
[*]
Kasiek- co u Was? Jak Damiś? Jak interes?
Julia- zazdroszczę Ci przygotowań. I masz rację. To twój dzień i ty decydujesz, ile wydasz i na co ;)
Zdec- najszczersze życzonka urodzinowe :)
Milusia- buziolki zakochańcu:* Jak chłopaki, zdrowieją?
Zyraffka- fiolet taki żywy będzie ładny, ale pomyślałam od razu o pomarańczu do tego brązu :)
Kajdusia- hop hop???

Oj Kochana wiem o czym piszesz ja mam właśnie to samo!!!!!Na tyłek nie moge usiąść!ja kupiłam czopki hemorectal po woli niby obgasa...ale boli dalej:( .Chłopy zdrowieją juz po antybiotyku, ale dalej nie wypuszczam ich na powietrze, bo jeszcze kaszla, powiedz Kochana jak składałas papiery o alimenty to w jaki sposób zwracalas uwage na zarobki ojca Oli?(teraz wiem ze ma rente to jest inaczej), ale jak to w ogóle jest?czy sąd wysyla do jego miejsca pracy cos??Bo się biorę za to:-D

Julia mam takie samo zdanie jak Ty! Pamietaj że nigdy nikomu nie dogodzisz, bo zawsze komus cos się nie spodoba!Moim zdaniem takie sukienki sa oryginalne i odchodza od standardu 15warstwowych bombek:-D Jak będziesz dobrze się w niej czuła to obieba rękami jestem za, szkoda ze mieszkasz tak daleko, bysmy se razem pobuszowały po salonach:-D (mój powiedzial że jak bedę chciała to nawet może zawieść mnie do Łodzi, bo tam podobno jest ich fuul):-D:-D A co do wystroju to mi sie podoba ten w brązie jakos tak wpadł mi w oko, jednakże ze swojego punktu mi osobiscie bardziej podobaj się tradycyjne ustawienie stołów w zdłóz, bo przy takim ustawieniu moga porobić się grupki...ale lokal jest piekny, na kiedy macie ostateczny termin??My niestety pewnie na ten rok z rezerwacją się nie wyrobimy, a zimą nie chcemy brać...no ale zobaczymy jak to będzie..

Koriander juz jedziecie??????Szerokosci, powodzenia, bezpiecznej podrózy, no i do zoooobbbaaaczenia w P
L!!!!:-D :rofl2:

Żyrafko jak dzidziuś?dalej buszuje?:-D patrzbo będziesz płacic alimenty za zarażanie dziewczyn ciażą:-D heh

Mój luby ma sluzbę, wieczorem jedziemy po jego rodziców, którzy wracają z "wakacji":cool2: a teraz idę robic rosołek na własnej kurce ze swoim makaronkiem i opanieruję go i podsmaże:-) może biała kapustka do tego albo marcheweczka z jabłuszkiem..:rofl2:

Hej. Chciałam się tylko zameldować że żyję i miewam się całkiem całkiem ;) dziękuję za pamięć!!! :)

U nas ok. Damianek zdrowy, łobuzuje na całego... jest strasznie znudzony siedzeniem w domu, ale jest tak zimno że nie wychodzimy na spacery, tylko jak gdzieś musimy jechać to go zabieramy. Biedne dzieci tej zimy... grrr... ja chcę wiosnę!

W sklepie się poprawia, chociaż nie ma szału. Styczeń i Luty to kiepskie miesiące, więc musimy wytrzymać do wiosny. Pracuję codziennie od 14 do 22, w niedziele od 12 do 20... tęsknie za wolnymi wieczorami spędzonymi z moimi chłopakami, ale takie życie. Przez ten sklep zrobiłam się strasznie nerwowa... cały czas się trzęsę i mam motyle w brzuchu... oby się szybko poprawiło bo nerwicy się nabawię! ;)

Staram się Was czytać, i zauważyłam że bardzo mało dziewczyn się udziela... wszystkie pewnie zapracowane. Buziaczki kochane i proszę Was jeszcze raz, trzymajcie kciuki za ten nasz sklepik, żebyśmy wytrwali i zaczęli zarabiać a nie dokładać :)

Milusia no szkoda ze nie mieszkasz blizej;/ na 12 pazdziernika;p ja tez na poczatku niechcialam jak bedzie zimno ale widzisz nawet na taka ugode poszlam bo na wiosne przyszlego roku ma kuzyn nie chcialam juz sie pchac;p
Wiem ze nikomu nie dogodze;/
Wy juz jakies plany snujecie?:) podziel sie blizej:)
Super ze dzieciaki zdrowieja:) zdrowka dla Was

Kasiek no trzymam kciuki za interes:) my teraz tez nie wychodzimy na dwor bo p -10 a nawet wyzej jest..;/

Witam!jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie chyba przez ta pogode nienawidze zimna ble:no:
W niedziele z dziewczynami bylismy na balu karnawałowym ale sie wyszalały i wytańczyły:-)
milusia-jak składałam o alimenty to pisałam ile bym chciała oni wzywaja najpierw przed sprawa ojca i on musi powiedzieć jakie ma dochody i ile on proponuje dac na dzieci przynajmiej tak u mnie było

Dziewczyny wpadlam tylko na chwilke bo dopinamy torby na istatni guzik i jesli moje zdrowie nie zawiedzie to jutro rano ruszamy w trase...prosze was trzymajcie kciuki za bezpieczna droge!!!!, tak sie jakos boje w ogole naczytalam sie *******ow odnosnie kierowania jak sie wpadnie w poslizg i snia mi sie same koszmary :-:)-( Mam nadzieje ze dotrzemy w jednym zdrowym kawalku do Torunia, dmuchajcie na drogi zeby nie zamarzly!:sorry:

Buziaczki dla wszystkich ktore o nas pamietaja i wspieraja dziekuje wam kochane!!

reklama
Do góry