reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, my już w domku, wróciliśmy wczoraj wieczorem :) Spotkałyśmy się z dwiema czerwcówkami:-) Miło było Was poznać, postaram się potem wstawić zdjęcia na zamknięty jak juz wszystko rozpakuje i ogarne w domu.

zyrraffka-gratuluje córci :-)widziałam zdjęcia na zamkniętym, jest śliczna, chyba mała mamusia będzie :-) Łukaszka zdjęcia też faaajne ;-) buziak dla was.

Andzia_s - ale śmieszka z Michalinki :tak:
Gosia-jak sie czujesz? tak samo jak w ciąży z Mają? czy "chłopcowo" bardziej?:-) A w nowym mieszkaniu dzidziuś będzie miał swój pokój? czy będzie na początku mieszkać w wami?
Julia- jak tam mąż? jak przygotowania do ślubu? suknia zamówiona ta którą pokazywałaś?

Koriander-szkoda że nie udało nam się spotkać:-(
Lencja- co tam ? jak tam??:tak:

Co do spotkania w Poznaniu we wtorek wypytam męża dokładnie o to jego szkolenie i dam znać gdzie jest dokładnie ale ja będę miała samochód do dyspozycji więc mogę gdzieś podjechać, może jakieś zakupy? Kasiulka co chcesz robić? może jeszcze któraś dołączy? czas będę miała w godzinach ok 10-15.

reklama
w brzuszku jest mała Sylwia :-):-):-)

Gratuluję i zazdroszczę :-D

Co do spotkania w Poznaniu we wtorek wypytam męża dokładnie o to jego szkolenie i dam znać gdzie jest dokładnie ale ja będę miała samochód do dyspozycji więc mogę gdzieś podjechać, może jakieś zakupy? Kasiulka co chcesz robić? może jeszcze któraś dołączy? czas będę miała w godzinach ok 10-15.

Ja się w moim stanie na zakupy nie nadaje, bo robi mi się słabo w sklepach ale jak masz ochotę to zapraszam do nas do domu, możemy iść na spacer jak będzie pogoda - więc daj znać czy Ci to pasuje :-)

hej

Agi -
zdrówka dla Was!

ola fasola - jestem ciągle zmęczona, a Majusia daje trochę w kość, dzisiaj znowu wstała po 4 :baffled: z Majusią w 6 tyg zaczęłam wymiotować, ciekawe jak teraz będzie... Dzidziuś na początku będzie z nami w sypialni a potem z Majusią w pokoju.

Gosia-współczuję wstawania o tej porze, Klara czasem też ma ochotę wstać tak wcześnie ale na siłe ją usypiam i spi jeszcze do 6 ale był czas, pamiętasz wstawała o 4 codziennie ... A może Maja za długo w dzień śpi? albo za pozno chodzi spać na drzemkę ? bo ja zauważyłam ze jak za późno Klarkę położę to potem wcześniej wstaje. Ja sie obawiam zmiany czasu... bo po zmianie zawsze jej sie coś przestawiało..

Gosia-współczuję wstawania o tej porze, Klara czasem też ma ochotę wstać tak wcześnie ale na siłe ją usypiam i spi jeszcze do 6 ale był czas, pamiętasz wstawała o 4 codziennie ... A może Maja za długo w dzień śpi? albo za pozno chodzi spać na drzemkę ? bo ja zauważyłam ze jak za późno Klarkę położę to potem wcześniej wstaje. Ja sie obawiam zmiany czasu... bo po zmianie zawsze jej sie coś przestawiało..

Majusi nie da się na sile usypiać, chce wyjść i płacze bo chce sie bawić. Na drzemke idzie zazwyczaj koło 11 i spi 1,5 h wiec to chyba nie jest tak strasznie długo no i nie jest to późna drzemka bo około 12:30 juz zazwyczaj jest po drzemce, dzisiaj jako ze wstala tak wczesnie to poszła na drzemke juz o 10, więc pewnie po 19 będzie już mega zmeczona. Zreszta kiedyś kładłam ja później spać ale i tak wstawała koło 5-5:30, nie wazne czy poszła spac o 19:30 czy 21, musze przeczekać...

ola fasola - jestem ciągle zmęczona, a Majusia daje trochę w kość, dzisiaj znowu wstała po 4 :baffled: z Majusią w 6 tyg zaczęłam wymiotować, ciekawe jak teraz będzie... Dzidziuś na początku będzie z nami w sypialni a potem z Majusią w pokoju.

Niby każda ciąża jest inna, ale z dzidzią teraz wymiotowałam tak samo jak z Hanią :cool2:

Hej

gosiagro, kasia A ja jak bylam w ciazy z Hania nie wymiotowałam :-D z chlopakami tez nie ;-)
z chlopakami mialam za to okropną zgage :eek:

Zyrraffkaa jeszcze raz gratki!!!! :tak: ty nic nie jesz ze nie tyjesz? :p :)

Gosia-ja z Klarą nie wymiotowałam ani razu i wszyscy mówili że chłopak będzie i miałam straszną zgagę a widzisz Liza zgagę miała z chłopcami więc nigdy nic nie wiadomo, u każdej inaczej;-)

reklama
Do góry