Cioteczki Kochane bardzo dziękujemy i tu i tam za ciepłe słowa! Jas troszke śpiocha Czekam cały czas na lekarza - do 15 powinna być . Nie chce mi Jasiek od rana nic jeść! Zrobiłam mu teraz zupke ogórkową - ulubioną zaraz po barszczyku białym i mam nadzieję ze jak się obudzi to troszke zje. Myślę że to gardełko lub coś z oskrzelami bo pokasłuje jak śpi i jak lata od czasu do czasu. temperaturka cały czas na poziomie 37,5 Nie zbijam na razie i czekam zawsze do 38,5 Niech organizm walczy z choróbskiem Ja naszczęście dzisiaj wstałam bez bólu głowy ale wczoraj jakaś paranoja była. Udało mi się nawet zemdlec w sklepie

Tak mój organizm odreagowuje stres właśnie...
Eagle- Kochana gratulacje dla Dzielnych chlopaków ! Kochana a jak Asiunia? Pewnie z Tomeczkiem Ci pieknie pomagają przy Michasiu? Buziaki Ty nasz szóstkowa Mamuniu Trójeczki Wspanialości!
Mimi- Kochana wenę przywołuję! Buziaki daję za to że tak pięknie sobie radzisz z dziewczynkami! A jakie one cudne!!! Jakie mają piękne i mądre i wielkie oczka!!! Podobne do siebie jak nie wiem!!! Co do parówek Sokoliki są jeszcze lepsiejsze od tych z szynki

Tylko ciężko je dostac bo nowość!
Liza- Przytulam Kochana mocno!!!! Oby Wam się poukładało jak najszybciej!!!!
Emalia- Deprechę przeganiam Kochana w siną dal siną dal siną dal!!!!!A kyszzzzz!
Kolenderko- DZIĘKUJĘ!!!! TY WIESZ ZA CO!!!!:*:*
Lencja - I TOBIE TEŻ:*:*:*
Milusiko - Kochana co tak milczysz?

Mialaś tortowe arcydzieło pokazać Ci przypominam Ci !<tupie>;-)

Lena- Bardzo mi przykro z powodu Wiki! Nieś się goi szybko a tego .... to bym pozwała!
Żyrafciu- Nasmiałam sie zfilmikow obydwu!!! Coś cudownego!!! Kochana a na kolejki to Ty nie wiesz że ciężarne i z dziećmi mają pierwszeństwo? Buziaki!!!!
Gosiu- Kochana hop hop? Jak się masz? Pewnie w ferworze wykańczania mieszkanka jesteście? Buziaki!
Nadika - trzymam najmocniej jak potrafię kciuki za jutro!!! By to już ostatnia sprawa była! Będzie dobrze Kochana i zastanów się nad tym co Ci pisałam. Czy go nie pozwać z powództwa cywilnego.
Adorea- Kochana dzięki!!

I czekam na Ciebie w gotowości zakupowej

Z rok już chyba czekam

gratulacje tak zdolnego Krzysiunia!!!!
Agast- Super wieści

Czyli pewnie jakiś stresik mimo woli sie pojawił Ale może też dobrze by bylo się skontrolować?
Sealet- gdzieś znów zniknęła??
Mamo Kubulki- Kochana Moja mama co roku na kretę wyjeżdża i mają swoje miejsca gdzie jeżdżą. Wynajmuja mieszkania i samochody i szaleją po Krecie i nie tylko. Jakbyście chcieli tak wyjechac to służę telefonami do wlaścicieli pensjonatów (2) i do dobrej wypożyczalni aut