reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie się dowiedziałam że jutro rozprawy nie ma, dzwonił prawnik do męża że rozprawa jest przesunieta na inny termin. A juz chciałam mieć to za soba a tu trzeba czekać na kolejny termin. Więc o kciuki będę prosić jak już bedzie nowy termin

reklama
Cioteczki Kochane bardzo dziękujemy i tu i tam za ciepłe słowa! Jas troszke śpiocha Czekam cały czas na lekarza - do 15 powinna być . Nie chce mi Jasiek od rana nic jeść! Zrobiłam mu teraz zupke ogórkową - ulubioną zaraz po barszczyku białym i mam nadzieję ze jak się obudzi to troszke zje. Myślę że to gardełko lub coś z oskrzelami bo pokasłuje jak śpi i jak lata od czasu do czasu. temperaturka cały czas na poziomie 37,5 Nie zbijam na razie i czekam zawsze do 38,5 Niech organizm walczy z choróbskiem Ja naszczęście dzisiaj wstałam bez bólu głowy ale wczoraj jakaś paranoja była. Udało mi się nawet zemdlec w sklepie:tak::-D Tak mój organizm odreagowuje stres właśnie...
Eagle- Kochana gratulacje dla Dzielnych chlopaków ! Kochana a jak Asiunia? Pewnie z Tomeczkiem Ci pieknie pomagają przy Michasiu? Buziaki Ty nasz szóstkowa Mamuniu Trójeczki Wspanialości!
Mimi- Kochana wenę przywołuję! Buziaki daję za to że tak pięknie sobie radzisz z dziewczynkami! A jakie one cudne!!! Jakie mają piękne i mądre i wielkie oczka!!! Podobne do siebie jak nie wiem!!! Co do parówek Sokoliki są jeszcze lepsiejsze od tych z szynki:) Tylko ciężko je dostac bo nowość!
Liza- Przytulam Kochana mocno!!!! Oby Wam się poukładało jak najszybciej!!!!
Emalia- Deprechę przeganiam Kochana w siną dal siną dal siną dal!!!!!A kyszzzzz!
Kolenderko- DZIĘKUJĘ!!!! TY WIESZ ZA CO!!!!:*:*
Lencja - I TOBIE TEŻ:*:*:*
Milusiko - Kochana co tak milczysz?:) Mialaś tortowe arcydzieło pokazać Ci przypominam Ci !<tupie>;-):tak::-D
Lena- Bardzo mi przykro z powodu Wiki! Nieś się goi szybko a tego .... to bym pozwała!
Żyrafciu- Nasmiałam sie zfilmikow obydwu!!! Coś cudownego!!! Kochana a na kolejki to Ty nie wiesz że ciężarne i z dziećmi mają pierwszeństwo? Buziaki!!!!
Gosiu- Kochana hop hop? Jak się masz? Pewnie w ferworze wykańczania mieszkanka jesteście? Buziaki!
Nadika - trzymam najmocniej jak potrafię kciuki za jutro!!! By to już ostatnia sprawa była! Będzie dobrze Kochana i zastanów się nad tym co Ci pisałam. Czy go nie pozwać z powództwa cywilnego.
Adorea- Kochana dzięki!!:-D I czekam na Ciebie w gotowości zakupowej :-D Z rok już chyba czekam:-p gratulacje tak zdolnego Krzysiunia!!!!
Agast- Super wieści :tak: Czyli pewnie jakiś stresik mimo woli sie pojawił Ale może też dobrze by bylo się skontrolować?
Sealet- gdzieś znów zniknęła??:-D
Mamo Kubulki- Kochana Moja mama co roku na kretę wyjeżdża i mają swoje miejsca gdzie jeżdżą. Wynajmuja mieszkania i samochody i szaleją po Krecie i nie tylko. Jakbyście chcieli tak wyjechac to służę telefonami do wlaścicieli pensjonatów (2) i do dobrej wypożyczalni aut:)

Perfecta zdrówka dla Jasia!!! a Tobie spokoju i dobrego humoru!! (tak jak wyżej napisałam rozprawy jutro niet ;/, nawet nie wiem dlaczego) a co kolejnego pozwania to nie chce mi się juz w to bawic za duzo zdrowia i nerwów mnie to kosztuje
Liza chyba coś z pogodą jest na rzeczy bo ja też dzisiaj jakas niedorobiona jestem ale mimo wszystko zyczę dobrego humorku!!
emalia co za deprecha?!! niech idzie precz!! tak jak Lizie i Tobie zyczę poprwy i dobrego humoru!!!
mi_mi ale ten czas leci Olka już taka duża :) wszystkiego dobrego dla Twojej rodzinki!!
eagle piekna waga Michasia :)
kasiek dobrze że Damiś ma się lepiej a zdjęcia Natanka zaraz wkleję na zamknietym :) miałam się do tego już jakis czas temu zabrac ale nigdy mi sięnie chciała a Ty mnie dzisiaj zmotywowałas :)

Liza- witaj mordeczko. Ja też się dzisiaj dennie czuje. Włąściwie to mam cały tydzień taki.
Leń straszny, nic mnie nie cieszy, jakaś deprecha mnie dopadła. Niech już ta wiosna przyjdzie...
A jak tam dzieciaki? Zdrowe? I co wymyśliłas ze szkołą, posyłasz w tym roku?
Dzieki wszystkim!:*
Dzieciaki na szczescie zdrowe....
A z Hania niewiem dalej co zrobimy... w kwietniu ma miec jakis tam sprawdzian jej umiejetnosci i zobaczymy co powie nauczycielka....
Zdrówka jeszcze raz!
Mnie to te problemy przygnębiają, czekam na @ też... pogoda do ... i to tak sie kumuluje... ;P ehhhhhh

nadika to czekamy na kolejny termin rozprawy...:*

Witajcie,

Coś dzisiaj tu spokojnie było:)

<jupi>>>> właśnie mi się licytację udało wygrać:tak:

:tak:adorea - fajnie że Krzyś już wie że pieniążki trzeba szanować;-)

Perfecta trzymajcie się i zdrówka dla Jasia!

mi_mi już Ci pisałam twoje córeczki są R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-E!!

lena nie wiem co bym zrobiła takiemu pożal się boże ... lekarzykowi:wściekła/y::wściekła/y: Biedna Wiki tyle w życiu przeszła, a ciągle coś złego nadal ją spotyka:(

czesc ja sie mleduje i donosze ze laptop nam padl czekamy na diagnoze i zastanawiamy sie czy naprawiac czy pora na nowy tamten sie biedak napracowal wiec jak tylko uda mi sie gdzies zlapac dostep to sie odezwe

buziaki dla wszytskich

reklama
Mi_mi coreczki sliczne:) hmmm jak zobaczylam te malude sama zapragnelam miec:)

ale tu dzis cisza...;/Jutro leci Na klopoty zawadzka juz doczekac sie niemoge;p

Do góry