reklama

Czerwiec 2011

reklama
wow zołza u ciebie juz tylko 2 dni do terminu :-) czy gin mowil co jak sie nie urodzi w terminie? masz sie zgłosic na ip?
:tak: No właśnie we wtorek stawiamy się na IP, mamy ktg i badanko - i wtedy zapadnie decyzja, co z nami dalej - ale jeśli młody nadal będzie dupkowo ułożony [na co wskazują wszystkie znaki na niebie, ziemi i moim brzuchu ;-)] to będziemy się umawiać na cc :-D Ja chcę juuuuuż! :-D

Ironia, zołza ale Wam zazdroszczę, zaraz będziecie miały wasze smrodki przy sobie... Ja już tak bardzo bym chciała Olcie wytulic, wyściskac i całowac że płakac mi się chce na myśl o tym, że jej nie jest tak śpieszno do poznania mamusi tak poza brzuszkowo :(

Witam niedzielnie

ide zaraz na kawkę z mężem na tarasik, ale zerkam szybko co u naszych brzuchatek...

no i widzę, ze Anapi się uwija - trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!

Fajniutko też, że Bartuś juz z Zeberrką leży i są już spokojniejsi...ale fajnie...

ja też bym chciała, ale nie dlatego, ze mi mała dokucza, że ciężko, tylko, że niestety coraz bardziej martwię się o szczęśliwy finał, boje się o te wody, o to ze mała się słabo coś rusza tak mozolnie i rzadko...kurcze normalnie zeświruje z tego wszystkiego...

mysia myślę, że o ruchy nie powinnas sie jakos strasznie martwic... chyba, ze sie nie pokazują... Moja mała, ostatnio tez się słaaabo ruszała... ledwo co... góra raz dziennie czułam wyraźne przewroty w brzuszku... a tak to tylko wieczorkiem brzuszek sie ruszał ale tego nie czułam, tylko widzialam, za to wczoraj odstawiła mi taki burdel w brzuchu ze myślałam ze zdechne... takie kopy mi dawała, że to się nie dzieje... a dzis... znów na spokojnie... tu się przeciągnie troszkę, tu stópką posmyra lekko w żeberko ale ogólnie to czuje jakby główką uderzała mi w wadżajne, a bardziej w wadżajnowe kości... tam mi fika i lapkami chyba też maca...

Oj, dziewczyny, ja nie mam pewności, że to będzie już, ale sie nastawiam pozytywnie, bo inaczej sama bym chyba tego smrodka wycisnęła sobie z brzuchola :-p ;-)

reklama
Witam niedzielnie.
Ależ nam się dużo maleństw urodziło. Jestem pod ogromnym wrażeniem. I jakie zdjęcia są cudne.
Wyjdzie na to, że większość dzieciaczków jednak będzie majowa :tak::-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry