ironia
Mamusia Benia
matko jaka padnieta jestem...niby nie robi nic takiego co by mnie meczyło a zasypiam pijąc kawe 
mały jadł o 12 30 i wojował do 13 a to siku, a to kupka, a to mlecio na 3 rate i tak zjadł 200 ml !!!
teraz jeszcze śpi ale niedługo powinnien się obudzić :-)
zołza- też jestem ciekawa co u edgarka i jak kudłaty daje sobie rade jako ojciec?
emiolka - coś okropnego, chyba bym na zawał zeszła. Dzieki Bogu ze nikomu nic się nie stało !!
aaga - forumowa bohaterka hihi ja z jednym czasami nie wyrabiam a ty dajesz rade !! jak cos to przyjedz na górke narodową razem zawsze raźniej :-)
traschka - to nieciekawie z tą kasą... :-( u nas tak sobie..przyszły dwa becikowe i jedno od rodziców wiec poki co nie jest źle ale wiadomo nie chcemy tego wydawac bo chrzciny, lekarze, itd itp...na sam przegląd auta poszło juz 1000 zł
ale tez szukam jakis dodatkowych prac bo oszczednosci lubia szybko topnieć ! moj beni jada róznie czasami w dzien 90-110 a dzisiaj to nawet 200 ml ogólnie to nie trzyma sie żadnych norm podanych na pudełku
je jak 6 mc dziecko..ale jak tak zje to kolejne jedzenie przesypia zazwyczaj ;-)
ja nie mialam zleconych badan krwi :-)

mały jadł o 12 30 i wojował do 13 a to siku, a to kupka, a to mlecio na 3 rate i tak zjadł 200 ml !!!

teraz jeszcze śpi ale niedługo powinnien się obudzić :-)
zołza- też jestem ciekawa co u edgarka i jak kudłaty daje sobie rade jako ojciec?
emiolka - coś okropnego, chyba bym na zawał zeszła. Dzieki Bogu ze nikomu nic się nie stało !!
aaga - forumowa bohaterka hihi ja z jednym czasami nie wyrabiam a ty dajesz rade !! jak cos to przyjedz na górke narodową razem zawsze raźniej :-)
traschka - to nieciekawie z tą kasą... :-( u nas tak sobie..przyszły dwa becikowe i jedno od rodziców wiec poki co nie jest źle ale wiadomo nie chcemy tego wydawac bo chrzciny, lekarze, itd itp...na sam przegląd auta poszło juz 1000 zł
ja nie mialam zleconych badan krwi :-)
co to kurde ma być??? aha i jak kończę siusianie to mnie pobolewa pierw myślałam ze to może zapalenie pęcherza ale mam normalną ilość i nie mam parcia na mocz więc sama ogłupiałam....