reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesc

u nas oki a wrecz tfu tfu tfu rewelka :-)
mlodej juz bolesci odpuszczaja, no kurde mam nadzieje...
odstawiam wszelkie preparaty i zostaje tylko przy chustowaniu i masowaniu brzuszka i kladzeniu jej jak najczesciej na brzuszku :tak: Lubi to wszystko i jej to pomaga widze. Niechce jej faszerowac lekami :sorry:

Mezulo pracuje puki wakacje tylko przez weekendy wiec siedzi z nami i jest fajnie, ostatnio bylismy nad jeziorkiem i bylo extra :tak:
cos pogoda nam sie psuje... dzis od rana pada albo kropi...

ide poczytac co tam u Was :-) POZDRAWIAM WAS I WASZE POCIECHY!

hejka,nie było mnie pare dni,ale ciagle mam cos do zrobienia,obsługa całego domu i dwójki dzieci spoczywa na mnie:-(

raz wyszło mu ewidentne i wyraźne "a gu" :-D No normalnie rozpływam się... :-)[/COLOR]
he Kalinki też raz wyszło "a gu":-D
emiolka straszna historia,współczuję przeżyć,

ja wczoraj przeżyłam najgorsze chyba 3 sek mojego życia: odprowadziłam koleżankę na dół do drzwi,a Kalina usnęła w łóżeczku na górze,wróciłam za chwilę zobaczyć czy śpi,a ona leżała z rączkami rozłożonymi do góry i miała otwarte oczy i oddychała tak pomału,że nie widziałam,od razu gorąco mi napłynęlo do głowy,bo myślałam,że umarła,boże dziewczyny jak się strasznie przestraszyłam,szybko podeszłam do łóżeczka,a ona po prostu spała z otwartymi oczami,ale z daleko to wyglądało jak opisałam,straszne,straszne straszne,nikomu tego nie życzę:szok:
Dziewczyny co dajecie do picia Maluszkom? Poza zwykłą przegotowaną wodą? Jakieś herbatki? Rumianek czy coś?

Ja otwieram Lecha... mmm...
a jakiego tego Lecha?

ja dałam raz herbatkę Bobovita i chętnie piła,sama też chyba będę pić

Blusia widzisz Ty przynajmniej możesz próbować ratować się butelką czy ławeczką - ja od razu pędzę na syrenie do domu z dzieckiem na rękach bo nic nie pomaga...

Misialina my też w przyszłym tygodniu będziemy szczepić Maję pentaximem, napisz jak Malwinka zareagowała na szczepienie bo naczytałam się o wielu niepożadanyc reakcjach poszczepiennych i trochę się boję...

ja miałam tak z Antkiem-jak się obudził,to od razu ryk,nie kwękanie,tylko ryk i biegiem do domu,bo to zima była i nie było mowy o ławeczce...

też będe Pentaximem szczepić,100 zł,a jedno wkłucie tylko

mam masę roboty do zrobienia,a pani nie może głeboko usnąć,ale za to wczoraj jak usnęła o 22.00 to dopiero o 3.50 się kręciła.. zmykam.bo już oczy otworzyła,papa

p.s. emiolka my tez kurczaczek na nią mówimy:-D

Mamuśki a Wy jakie herbatki lub napoje pijecie? Bo ja już "rzygam" wodą niegazowaną!!! :wściekła/y:
ja procz wody niegazowanej (pije ok 1- 2L dziennie) pijam od czasu do czasu zwykla herbatke lub cappucino i codziennie jedna herbate na trawienie ziolowa (kiedys wam o niej pisalam, co by kupki lepsze byly u mnie i malej) i na tym koniec. Na samym poczatku przez pierwszy tydzien pilam jeszcze mleko, ale odstawilam bo mloda zaczynala mi pojekiwac juz w tedy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry