Tak z paluszka. Wyobraź sobie ile trzeba było wydusić tych kropelek żeby nazbierać do badania. Strasznie to wyglądało....Krew z paluszka na żelazo??!!??![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak z paluszka. Wyobraź sobie ile trzeba było wydusić tych kropelek żeby nazbierać do badania. Strasznie to wyglądało....Krew z paluszka na żelazo??!!??![]()
Lubi to wszystko i jej to pomaga widze. Niechce jej faszerowac lekami
he Kalinki też raz wyszło "a gu"raz wyszło mu ewidentne i wyraźne "a gu"No normalnie rozpływam się... :-)[/COLOR]

a jakiego tego Lecha?Dziewczyny co dajecie do picia Maluszkom? Poza zwykłą przegotowaną wodą? Jakieś herbatki? Rumianek czy coś?
Ja otwieram Lecha... mmm...
Blusia widzisz Ty przynajmniej możesz próbować ratować się butelką czy ławeczką - ja od razu pędzę na syrenie do domu z dzieckiem na rękach bo nic nie pomaga...
Misialina my też w przyszłym tygodniu będziemy szczepić Maję pentaximem, napisz jak Malwinka zareagowała na szczepienie bo naczytałam się o wielu niepożadanyc reakcjach poszczepiennych i trochę się boję...

ja procz wody niegazowanej (pije ok 1- 2L dziennie) pijam od czasu do czasu zwykla herbatke lub cappucino i codziennie jedna herbate na trawienie ziolowa (kiedys wam o niej pisalam, co by kupki lepsze byly u mnie i malej) i na tym koniec. Na samym poczatku przez pierwszy tydzien pilam jeszcze mleko, ale odstawilam bo mloda zaczynala mi pojekiwac juz w tedy...Mamuśki a Wy jakie herbatki lub napoje pijecie? Bo ja już "rzygam" wodą niegazowaną!!!![]()

Tak z paluszka. Wyobraź sobie ile trzeba było wydusić tych kropelek żeby nazbierać do badania. Strasznie to wyglądało....

hehe u mnie to samo,jak zacznie się napinać,stękać to cyrk normalnie,jeszcze miny do tego dochodzą to już wymiata wtedymój Mały jest taki beczny że czasem ze śmiechu już z moim M już wyrobić nie możemy, dziś w nocy wydawał przez sen dźwięki jak z filmu klątwa he he![]()