Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja poszłam wczoraj,bo miesiąc minął i chciałam wiedzieć ile-więc 4.40g,czyli ok.1.20 przybrała przez miesiącu nas dzis wielki dzien, synek kończy 3 tyg (ale zleciało) i pierwszy raz idziemy do lekarza jestem ciekawa ile przebrał ale pewnie przez te kolki nie za dużo bo nie dojadał tak się prężył biedny
u mnie jak zwykle nocka taka sama jak inne, moja chyba ma w pieluszce budzik bo wstaje jak na zawolanie o 1.30 jak zasnie ok 22 a potem co ok 2 godzinki do 6 rano.
pozazdrościćMateusz w nocy śpi rewelacyjnie jak zaśnie ok 21 - 22 to budzi sie o 3-4 i potem o 7-8 :-)
Andrewa, o spaniu właśnie pisałyśmy na wątku z zakupami ;-)
jak ktoś jest nowy to chyba nie trafi..oj tak, kolki to masakra... U nas nie są codziennie, ale i tak wykańczają... Ja pomagam małemu czasami rurką, ale na dłuższą metę to nie jest dobre rozwiązanie...
[
zołza te kolki nie są codziennie ale oststnio często my w skrajnych przypadkach też pomagamy rurką ale było to 3 razy do tej pory. Teraz dajemy mu sab simplex i gripe water i ładnie po tym pierdzioszki puszcza :-) ale wczoraj np. nie umiał kupki zrobić jedną ok 14 a potem nic no i dałam mu pół virbulcola (czopki ) no i poszła do 2 minut taka kupa że hej. Dodam ze zawsze robi min 3-4 dziennie.
Kati, dzięki! Zapomniałam na śmierć o viburcolu!Teraz zanim włożę rurkę, pomyślę o czopkach ;-)
Ironia mój jak robi kupke to czasami ma taki wystrzał że jestem cała "posrana" ;-) nawet tatusia juz zdążył :-) no bo najlepiej sie sra na przewijaku bez pieluszki :-).

położe go teraz obok na łózku to może jeszcze zaliczy jakąd drzemke...generalnie to polecam bujaczki...przynajmniej ma się ręce wolne a dzidzia obserwuje otoczenie:-)