andrewa88
Fanka BB :)
Mamusiacóreczki witam witam z Poznania..fajnie, że jest ktoś na forumz tego samego miasta:-)trzeba by się umówić kedyś na spacerek na cytadeli czy nad Malta
Jesli chodzi o seksik to ja przy pierwszym miałam taką bariere a teraz???jakaś niewyrzta jestem
ja już po 3 tyg zaczełam...non stop bym mogła..przynajmniej mężulek zadowolony....
co do spania to ubieram młodego jak jest ciepło w bodziaka i skarpetki i przykrywam taki lekkim kocykiem ale i tak się woli rozkopać a jak chłodniej to śpiocha z długim rękawkiem...
za nim położymy Franka to kąpiemy go koło 19.30 potem o 19.45 wypija mleczko i tak 20.00 już śpi...następna podbudka po 3h
kurcze Franio się budzi więc ide robić butle z mlekiem ;***
buziolki :****

Jesli chodzi o seksik to ja przy pierwszym miałam taką bariere a teraz???jakaś niewyrzta jestem
ja już po 3 tyg zaczełam...non stop bym mogła..przynajmniej mężulek zadowolony....co do spania to ubieram młodego jak jest ciepło w bodziaka i skarpetki i przykrywam taki lekkim kocykiem ale i tak się woli rozkopać a jak chłodniej to śpiocha z długim rękawkiem...
za nim położymy Franka to kąpiemy go koło 19.30 potem o 19.45 wypija mleczko i tak 20.00 już śpi...następna podbudka po 3h

kurcze Franio się budzi więc ide robić butle z mlekiem ;***
buziolki :****