reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie :)
U nas nocka też oki. Maja zasnęła 0 22 o spała do 3, zazwyczaj zostaje już wtedy z nami w łóżku bo mi się nie chce wstawać ale dziś ją odłożyłam i też ładnie spała dalej a i my mieliśmy więcej swobody choć mi spanie z Małą nie przeszkadza bo raz że łóżko mamy szerokie więc mieścimy się we troje spokojnie a dwa że tak się przebudza tylko to zasadzam jej cyca na śpiocha i śpimy wszyscy dalej :)

Misialinka zastosowałam wczoraj Twój rytuał przed kąpielą, najpierw karmienie potem zabawa, gaworzenie, na brzuszek i po półtorej godzinki od karmienia kąpiel, efekt był taki że po kąpieli bardzo szybko zasnęła przy cycu :), oczywiście ubieranie odbyło się z wrzaskiem ale bardzo szybko się uspokoiła :)

Wczoraj kupiłam butelkę Avent ze smoczkiem 1m+ czyli z dwiema dziurkami, chyba Ironia pisała że Benio ma taki i jest super i faktycznie - Maja tak ładnie wczoraj popijała herbatkę że aż miło było popatrzeć, no i herbatkę kupiłam tą "Spokojny sen" (koper, rumianek i melisa)... ehhh to bł miły i spokojny wieczór, mam nadzieję że dziś się powtórzy :)

Blusia Twoja Ada faktycznie może mieć skok rozwojowy, my to przechodziliśmy przez poprzedni weekend, było ciężko ale po dwóch dniach wróciło wszystko do normy i Maja jest już super grzeczna, trzymam kciuki aby i u Was szybko minął ten ciężki okres.

My, a w zasadzie głównie Tomek, zrobiliśmy właśnie 39 słoików ogórków kiszonych (pychota ale nie wiem kto to zje :) ), teraz chwila odpoczynku i sprzatanko lekkie jeszcze zostało bo też jutro mamy gości na przyjazd których bardzo się cieszę bo przyjedzie m.in. moja babcia która "opuszcza" dom raz na 5 lat albo i rzadziej. Szkoda że dziadek też nie przyjedzie ale mieszkają na wsi i nie zostawią gospodarstwa. Już bardzo dawno się nie widzieliśmy i na razie nie prędko pojedziemy bo to prawie dwie godziny jazdy samochodem w jedną stronę i na razie nie podejmujemy się z Małą takich dystansów dlatego tym bardziej jestem happy ze przyjeżdżają :)

Miłego popołudnia :)

mam nadzieje ze nie wezmiecie mnie za stuknietą ale pamietacie taki stary zespół z dziecinstwa kelly family??? nigdy nie bylam ich fanka ale te 2 piosenki sa zarypiaszcze Tymusiowi tez sie podpobaja uspokajaja go, luknijcie:
‪Kelly Family - An Angel‬‏ - YouTube
‪Kelly Family - I Can't Help Myself‬‏ - YouTube
:-):-):-)
:-D ja ich uwielbiałam :-D a to była moja ulubiona [lubię ją do dziś ;-)] ‪The Kelly Family - NaNaNa‬‏ - YouTube

Witam się i ja, u mnie nocka w koncu przepsna nie wiem czy to był wyjątek ale czuję sie przez to super :) Mała zasnęła o 22, obudziła sie potem o 1.30, 4.30 i 7.45 :)) mama nadzieje ze jej sie odmienia :) U nas ładna pogoda ale wieje wiec tak kiepsko ze spacerkiem bo Pati dostaje ADHD jak ma czapkę na głowie :)) - ma to po męzu hehe . Zmykam poczytac co tam u was :-)

reklama
ha ha byłam kiedyś na koncercie Kellysów... podkochiwałam się w Jimmym! Nanana:tak:
thunder też baaardzo lubiłam... jejku co za czasy starożytne:-D

edit. słyszałyście, że Amy Winehouse (nie jestem pewna pisowni) nie żyje???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry