reklama

Czerwiec 2011

andariel coś Ty? Nic nie słyszałam. Czyżby raz konkretnie zaćpała... Mąż za to mówił że podobno Diablo Włodarczyk się otruł jakimiś tabletkami (niby kłopoty rodzinne), ale zdaje się że go uratowano.

reklama
cześć mamuśki, ale tu spokojnie weekendowo

zaliczyłyśmy dziś rekordowo długi spacerek, bo aż 5 godzin jedynie z przerwą 20min na cycusia - trzeba było wykorzystać w miarę ładną pogodę po tych ulewach, ale nogi odpadają.
Wczoraj odebraliśmy huśtawkę BRIGHT STARTS ---- HUŚTAWKA HYBRYDOWA SŁONIK 11KG (1708247591) - Aukcje internetowe Allegro z nadzieją, że Hania się uspokoi przy bujaniu...jak jest najedzona i przewinięta posiedzi w niej 5-10minut i płacz że na rączki chce - no nie dogodzisz takiej ;-)
Sama bym się w takiej huśtawce położyła i niech mnie bujają cudnie, ale wagowo się nie łapię :-D

Słyszałam o Amy i moja pierwsza reakcja też była - czy się zaćpała :cool:

Miłego wieczorku babeczki

Andariel, też się kochałam w Jimmym ;-)
Nie słyszałam o Amy... Tragedia, jak można sobie na własne życzenie spieprzyć życie.. :/

Mój aniołek poszedł spać. Zaraz siadamy z Kudłatym do jakiegoś filmiku, do którego zjem paczkę herbatników [paczkę - wagon :-p] - moje uzależnienie ;-)

ja wlaśnie wciam sorbet z zielonej budki malinowo-gruszkowy, coś od życia się należy ;-)
zołza zazdroszcze wolnego czasu wieczorkiem, ja od porodu nie widziałam tv na oczy wieczorem, bo kolka od 18 a dopiero 23 zasypia a ja z nią wykończona. Teraz skojarzyłam, że filmu tez nie oglądałam jeszcze żadnego, czasem uda się kawałek ostrego dyżuru o 13 podejrzeć. Jedynie to na BB pisze jak walczymy z kolką, tu fonia nie jest potrzebna :-D

Ja tv od wieków nie widziałam ;-) Wszystko oglądamy na kompie ;-)

Mój mały jak ma kolkę, to tak 17-20, a potem spokój :-) Oby u Was się poprawiło!
A teraz spadam do męża, papa :-)

czesc wieczorowo a raczej nocnie ;-)
mialam z dziecmi isc spac po kapieli ale jakos tak odechcialo mi sie a w dzien bylam taaaaka zmeczona ze szok :sorry: i glowa cos mi mulila, choc do migreny daleko bylo, to dyskomfort czulam....
...ciekawe o ktorej moj mezulo wroci dzis z pracy....

edit:
ooooo dzis mloda alarm o 23.30 dala o cycka... ojejejej...
ciekawe jaka bedzie reszta nocki...
ide spac, DOBRANOC dziewczeta ;)

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Dołączam do mamuś z kolkowymi problemami.Już nie mam sposobu na nie,poprostu musimy to przetrwać.
całe szczęście że są to ataki wieczorne,ale tak mi go żal .

Jeśli chodzi o Amy ,to nie wiem ale od samego początku przypuszczałam że skończy podobnie szybko swoją kariere jak Joplin,czy Morison.Szkoda bo naprawdę wielki talent.

Larvunia świetna robota z tymi zdjęciami,ukłon wielki:-)

hehe dziewczyny no muza wymiata ale faltycznie mają fajne piosenki choć ich osobiście nie bardzo trawie(a właściwie to w jaki sposób media ich pokazaywały)....
u nas nocka nawet całkiem calkiem i się wyspałam...pogoda za oknem też ładna więc od razu chce się żyć...jednak oczywiście Franek juz 7.30 nie chciał spać i tak grymasi ci jakośc czas do teraz :baffled:
apropo Huerbatki uspokajającej Hippa...to jak wam się sprawdza???

reklama
czesc
u nas nocka oki, gorzej nad ranem bylo :baffled: troche sie wyginala mi, ale pomasowalam brzuszek i popierdziala troche, teraz zjadla i spi dalej...

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry