reklama

Czerwiec 2011

hejka ja już z W-wy ,a właściwie z Kanii k.Nadarzyna wróciłam,oczywiście jak zwykle ze złymi wspomnieniami od tych znajomych,mam nauczkę,więcej nie pojadę,a ich ugoszczę tak samo!:wściekła/y:

Kalina nie mogła tam spać,było głośno i od 15.00 łapała kilkuminutowe drzemki i pokąpaniu po 20.00 usnęła dopiero po 22.00 i to wymęczona.
ww znajoma wykąpała Kalinę w wiaderku dla dzieci,o matko szok przeżyłam jak to zobaczyłam,myślałam,że jej kark złamie,ja nie umiałabym wykąpac dziecka w czymś takim-makabra dla mnie jakaś...

reklama
hehe justynka te wiaderka to niby teraz taka nowosc, choc dla mnie to tez smieszne :-);-)
heheh fajnych masz znajomych ;-):-D choc powiem Ci ze mloda jak w dzien sobie spi to u mnie w domu nie ma tez ciszy :nerd: Jak mloda ma spac to bedzie spala jak nie to nie ;-) Nie mowie ze sa wrzaski, ale normalnie rozmawiamy i synek sie normalnie bawi... tv gra, komputer z gierka jakas... i mloda spi. Od ok 18.00 juz ciagle mowie CCCIIIII bo mloda spi. Ale tak to normalnie sie zachowujemy :sorry2: Czasami jak cos ja meczy to wynosze ja do inego pokoju i drzwi zamykam co by jej nie wybudzic.

edit:
mnie zawsze zaskakiwalo jak to synek i teraz mloda moga spac jak sie odkurza ;p
no mnie by to wybudzilo na bank ;p a oni jak gdyby nigdy nic dalej w objeciach Morfeusza az chrapia ;p

Hejka! U nas dobrze...choć coś Malwinkę gniecie bo przez sen stęka, pręży się i furczy...wczoraj byliśmy na festynie, dzisiaj też jeszcze jest ale nie wiem czy pogoda nam pozwoli na wyjście...jak Mała była głodna szłam z nią do auta i nakarmiłam...dobrze że jest ten cyc :)

Co do pieluszek to my jedziemy na DADACH biedronkowych...kończymy paczkę 2 i bierzemy się za 3 bo są już za małe

Też kiedyś słuchałam Kellysów, nawet na akademi śpiewałam ich piosenkę w szkole średniej...co do Amy...ja jej nie osądzam...miała wielkie problemy, nie mogła sobie z nimi poradzić, nie każdy jest silny i daje radę sprostać oczekiwaniom innych...miała ogromny talent i cudowny głos....teraz jest wolna :(

czesc Misialinko :-)
powiedzcie mi czy nasze dzieciolki moga miec zle sny w tym wieku :confused: W starszym to oki, bo maja duza wyobraznie itp ale takie brzdace : Confused:
Mialam wrazenie dzis ze sen ja wybudzil, taka miala podkowke na buzi i nagle wielki placz z nienacka :szok: podbieglam do niej bo az si eprzestraszylam co jej jest... Oczy zamkniete miala i ryczy... pomizialam ja, powiedzialam delikatnie "cciiiiiii" i usnela dalej. Nie prezyla sie wiec nie sadze zeby to z bolu bylo.

Larvunia witaj...moja też tak czasem robi...jak śpi...buźka w podkówkę i zaczyna płakać, ale tak rzewnie...albo czasem łka...hehe...myślę że coś im się tam śni...mają tyle wrażeń czasem, więc napewno na sen to się też przekłada w jakiś sposób...chociaż kto to wie

my%2Blife.gif

:-D

no to u nas pierwsze wyjście mamy do pracy zaliczone:) Zagrałam wczoraj koncert i w tym czasie M. ładnie opiekował się Marysią. Mała zjadła z butelki bez problemów, podobno w 2 min opróżniła 100ml i od razu zasnęła:) Zatem w przyszłą sobotę bez żadnych oporów jadę na dłuższy wyjazd. Strasznie się cieszę, że zaczynam znowu grać, brakowało mi tego! Ale trochę mnie martwi, że mała dziś satrsznie marudna przy cycu. Może za bardzo jej się spodobało łatwe jedzenie z butli? Na wszelki wypadek zamówiłam dziś butelkę calma medeli, bo na karmieniui cycem zależy mi ogromnie i nie zniosłabym tego, że mała nie chce ciągnąć:(
W tym tygodniu umówiłąm się z koleżanką do kina. Mała ma zawsze ostatnie karmienie o 20 więc idziemy na 21 na Harrego Pottera hehe:)

justynka dla mnie te wiaderka też wyglądają przerażająco. Nie ma to jak normalna od wieków używana wanienka! Tak z ciekawości, czy któraś z was używa na codzień wiaderka?

larvuniu u mnie też nie ma ciszy kiedy mała śpi. W ciągu dnia tak jak u ciebie leci w tle tv, my gadamy, odkurzamy, gotujemy itp. A wieczorem obowiązkowo leci muzyczka do zasypiania. Zawsze jak są u nas goście albo my u kogoś jesteśmy, jest głośno, krzyki i rozmowy to Marysia zasypia w momencie! Nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy, bo to spore ułatwienie.
Marysia też tak czasem ma, że niespokojnnie śpi jakby jej się coś śniło i nagle krzyk. Zawsze wtedy sobie wyobrażam, że śniło jej się, że ktoś jej zabrał cyca:)

mrsmoon fajna promocja na te pampersy, chyba tam dziś podskoczymy. Choć my też głównie na biedronkowych, jesteśmy z nich baaardzo zadowoleni.
Marysia też coraz rzadziej kupki robi. Lekarka nam powiedziała, ze dziecko na cycu może robić 10 kupek dziennie albo jedną na 3 dni. Nie ma na to żadnej reguły.

andariel muszę spróbować tych rossmanowskich pieluch, chusteczki mają całkiem niezłe.

a powiedzcie mi dziewczyny , jak ktos do Was przyjdzie i siedzi do pozna to i tak mloda kapiecieo stalej porze czy siedzicie twardo z "goscmi" :sorry2:
ja nawet jak baaaardzo sie ciesze z czyjis odwiedzin to i tak przepraszam i mowie ze to pora mojej ksiezniczki teraz i ide ja kapac i usypiac i znikam nawet na 1,5 h i mam w nosie ze mnie nie ma z goscmi, ich problem ze przychodza o tej porze ;-)

reklama
my tez chyba dwa razy pozno wrocilismy i ok 21.00 kapanko bylo ;-)

edit:
kurcze ale mloda ma spanie, juz mi ponad 3 h spi na brzuszku jak zabka ;p co jej glowe przekrece co by jej nie zdretwiala szyja to i tak sie odwroci na lewy bok... i co jakis czas slysze jak bączka puszcza heheheheh ;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry