reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

soksy co ty piszesz:szok: rozumiem, że na podejrzeniach się skończyło ale nawet nie chcę mysleć przez co przechodziłaś... i rodzina wokół.
Swoja drogą ja dziś na badania nie dotarłam, jak zobaczyłam na termometrze 38C to nie dałam rady zmusić się do wyjścia. W poprzedniej ciąży miałam dużo więcej badań. Ale w tej wcale się przy nich nie upieram:baffled:

reklama
soksy widze dzień w pełni zajety miałas,ooooo matko raka?? to wyobrazam sobie tą mase badań, to musiało byc straszne
traschka u ciebie 38 stopni czy u Marysi?

Traschka - poza przeplatanką i lusterkiem niczego więcej sobie nie przypominam, mówiłam też dziś Mrsmoon, masz rację z tymi liściami Aestimy :-D, nic dziwnego, że Ci się wychodzić nie chciało, tak... lepko jest :eek:
Soksy - wspóczuję przeżyć i życzę udanej babskiej soboty :cool2:

Ostatnia edycja:
Hej
Ja już nad jeziorem siedzę i walczę z netem zeby poczytac co u Was,
Ale najpierw pytanie...wczoraj dostalam pierwszą @ od ciaży i jest masakra!!!! Normalnie jak z kranu, dziś rano do lazienki jak szlam to zalewalam podłogę...sorry za szczegółowy opis :-(. Też tak miałyście podczas pierwszej miesiaczki po porodzie??? Bo ja już nie pamiętam jak to było przy Dominice i Damianie ale raczej nie tak :-(

Trasia...to mnie pocieszylas, że nie tylko ja mam potop, a już się martwilam ze coś jest nie tak...

Forever...to dobrze miałaś....a Ty bralas jakies tabsy anty...bo ja cały czas jechałam na Azalii

reklama
Do góry