reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ironia, Asinka85 - co to za poziomy ? :eek:
Andariel - no widzisz, jak mi Matka ciśnienie podnosi :szok: A Ty chcesz do GoWa wracać.... :confused2:
Ironia - Młoda też lubi grzebanie w uchu.
Młoda jak na razie bez pawia, butki a la Emu kupione wczoraj w Motehrcare dobre i zaakceptowane. W lmpkach też wyszperałam parę drobiazgów - ceny niestety mocno warszawskie :-( - 3 pary legginsów w tym 2 dżinsowych i dżinsową szmizjerkę z Zary.
Dubeltówka86 - co się czaisz ? :-p

Olga no to jeszcze raz gratuluje i niech maleństwo zdrowo rośnie

dubeltówka nie czaj sie tylko pisz, szybko sie wdrozysz bo mało do nadrabiania masz

traschka jak tam po wczorajszym spotkaniu w szkole? nic nie piszesz...

a my po spacerku i wizycie na placu zabaw, było takie piekne słoneczko ze az zal było nie wykorzystac aury, ale juz teraz zrobiło sie zimnoooo <brry>

a mi nagle wyskoczył samotny weekend, G. miał przyjechac jutro ale wyszło co innego i pewnie dopiero w połowie nastepnego tygodnia bedzie w domu (moze jakis dłuzszy weekend bedzie za tydzień-cicho na to licze), no i zostałam sama jeszcze bez samochodu (moze rodzice jutro mi go podprowadza), jutro musze jechac na zakupy i jeszcze jutro nam eko-groszek przywioza, wiec musze zoorganizowac tate zeby przyjechał i to upakował m a s a k r a

martadelka, Aestima, zołza, doggi a wy gdzie?

uff no koniec dnia wreszcie ! :)

jeszcze jedna konferencja przede mną i zaczynam weekend :-D:-D

na kolacyjke mamy sałatke z mozarellą i ciepłą bagietkę :) i odpoczywamy :))

Ależ tęsknie za nic nie robieniem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry