ło matko, jakie tu pustki! dwa dni i dosłownie kilka postów! źle się dzieje! nie tajniaczyć się tak jak ja i nie poddawać jesiennej aurze, bo nam forum umrze
mamo M ehhh, mam nadzieję, że zaraz Ci minie, chociaż rozumiem, ze w takie jesienne weekendy pewnie samotność jest najgorsza :/ ale już zaraz mężulo będzie no nie? środa tak? musisz być dzielna i zadowolona dla Matiego! może popraw sobie jakoś humor? poplanuj budowę placu zabaw dla małego? albo weźcie z Matim zróbcie szaleńczy bałagan

ja tak czasem robie z Kubim, jak mamy dość wszystkiego to rzucamy w siebie maskotkami, piłeczkami itp i tarzamy się w tym po podłodze itp
andariel fajnie, że Ninka lepiej

a Leosia nie złapało? historia z psem bez komentarza, niestety chyba każdy miał w bliskim otoczeniu podobne sytuacje... ludzie są bezmyślni, tylko szkoda, że każdy idiota może mieć psa i w ogóle o niego nie dbać ani o jego wychowanie! aaaa kartoflankę robiłam, ale Kubi średnio zadowolony

tak czy inaczej dziękuję za przepis!
forever zdrówka dla Was! ehhh, dużo tych glutów i zawirowań zdrowotnych u Was od początku żłobka :/ nie myślisz jednak o znalezieniu pełnoetatowej niani jednak? :/
Olga to ja się dołączam do oficjalnych gratulacji! a jak się teraz czujesz?
Doris fajnie, ze mama daje radę z Juleczką

no i że się jakoś odnajdujesz w pracy, myślę, że z tygodnia na tydzień będzie lepiej! a co u starszego rodzeństwa?
ironia jak tam weekend? pracujesz czy rozrabiacie z Benim?
trasia a co to humor jakoś taki? co u bliźniaczki mojego Kuby? no i co to było za tajemnicze spotkanie w szkole, którym się tak niepokoiłaś?
dubeltówka jak tam wizyta teściowej? to teraz mieszkacie w piątkę na dłuższą metę tak? no i co tam u dziewczynek? jak tam tańce Emilki?
moon ogarniecie się powoli

głowa do góry! jak nocki? dalej płaczliwe? jak Twoja mama sobie radzi? napisz coś więcej!
Silva a Ty gdzie? mieszkanko już masz pewnie na błysk! już dawno chciałam zapytać jak tam odsmokowywanie?
Asinka a Ty gdzie dzisiaj? jak tam Tymek? dalej bez gorączki?
marta jak tam w pracy? napisz coś więcej? jak tam z nianią? no i przede wszystkim jak Twoje samopoczucie?
Madzioolka mam nadzieję, ze z mamą w porządku.. jak Ty się czujesz? dalej trzymamy wszystkie kciuki, będzie dobrze!
ehhh trzeba nas jakoś rozruszać... sama rzadko się odzywam, ale wena zerowa, dołowato jakoś ostatnio, ale chyba zaczynam się przyzwyczajać

u nas tyle, że mam teraz kilku maturzystów do doszkalania, zaczęłam drugą cześć 'szkoły dla rodziców' więc kolejny wieczór w tygodniu zajęty... więc czasu mniej jakoś, przy tym z kasą kiepsko bardzo, a na dodatek po prostu odbija mi już czasem po prostu od siedzenia w domu! a Kubi... hmm, łobuzi jak zawsze! miłej niedzieli dziołszki!