reklama

Czerwiec 2011

hej ja ostatnio :ninja2:
ale na usprawiedliwienie wczoraj M. ze swoim bratem (ma firmę budowlaną) wymieniali 3 okna w łazience a ja wieczorem na impreze służbowo musiałam jechać nie pytajcie jaką...:rofl2: 40-lecie Koła Gospodyń Wiejskich - ale nawet fajnie było :happy:
a dziś cały dzień coś skrobaliśmy, tu szafke posprzatać, tu bałwanki moje wstążkowe dokończyc itp
Pozdrawiam Was serdecznie i odezwę sie moze z pracy ;-)

reklama
hej
pogoda barowa - nie lubie takiej...:baffled:
dzisiaj Mateusz u mojej mamy, zawiozłam go rano. Kochanie moje pospał dziś do 6 bez jedzenia :-) wprawdzie ok 4 mnie wołał to na pół śpiąco go wzięłam i przełożyłam do nas, wtulił się we mnie i spaliśmy razem :-)

Witam:)
Kati83 - napisz koniecznie jak gospodyniowa impra.... :-D

He,ja też jestem ciekawa:-)

U mnie dziś nie leje,ale poprzednie dwa dni były okropne.Czekam na śnieg ktory ma spaśc w weekend.

Wczoraj młody był taki marudny że żyba drugi raz w jego malutkim życiu miałam go serdecznie dosyć(okropna matka)
Ale za to dziś obudził mnie słodkim posałunkiem,nauczył się dawać buziaki i rozdaje je czoraz częściej....slodziak

hejka
ja dziś w nawet dobrym humorze, mimo iż wczorajszy dzionek ciężki - odmowa drzemki po południowej, potem odmowa spania wieczornego, Emi zasnęła dopiero o 22.30:baffled: Krzyknęłam na nią wczoraj - źle mi z tym...:zawstydzona/y:
jak sobie radzicie z brakiem cierpliwości??? ja się śmiałam z tego wcześniej, ale może kupię sobie meliskę...

lavrunia super, że będziesz miała maszynę:-) a co teraz byłaś bez? dawaj jakieś fotki dzieciaczków:tak:
moon toś się rozpisała hihi jakieś szaleństwo z włosami robiłaś? jaki kolor? ja ostatnio wcześniej niż 23 nie daję rady iść spać...:eek:
kati pewnie jakaś dobra wyżerka była na imprezce?:-p
cześć mamoM i tusen:-)

ooo hej forever - miałam pisać i zpomniałam, fajnie, że udało Ci się wytargać z Młodą do teatru:tak: zazdroszczę, ja już daaaawno nie byłam na niczym 'kulturalnym' a tym bardzie z Emi... Co do powiedzenia dziadkom o 2 dniach u mojej babci, to to samo powiedziałam M, co zaproponowałaś, podobnie myslimy hihi jestem ciekawa jak zareagują hmmm czy bedzie obraza majestatu...?

reklama
martadelka witaj w klubie mam ktorych cerpliwośc wisi na włosku.Ja sobie kiepsko radzę,ale wiem że im bardziej nerwowo podchodzę do dziecka tym jest gorzej.Staram się zacisnąć zęby i chociaż wszystko w środku się kotłuje,to opanować sie.
Dobra rada :odreagować póxniej ,w kuchni,w sprzątaniu czy też na mężu:wściekła/y:
Swoją drogą naprawde nie wiem jak to jest im bardziej dziecko zmęczone tym trudniej połozyć je spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry