Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trzymajcie kciukasy ! 

w taką pogodę...
teraz koleżanka ma synka (pierwszą miała córkę i karmiła 2 m-ce bo nie dała rady) i mały przyssany aż miło, krzyczy o cyca jak mój Mati
No i wiesz ja karmiłam 14-m-cy ale co przeszłam na początku to wam pisałam, nie jedna by już się poddała.
jak Benio? ja zawsze mam zimną krew w takich sytuacjach a już po fakcie to rycze jak wół.
padła nam w aucie przed 18... Obudziłam ją po niedługim czasie, bo wiem, co by się działa jakby się wyspała np do 20 to potem byłaby zabawa do 24... Więc do 22 była marudna, że hej, tylko rączki... Do tego teściowa daje Emi jakiś dżem łyżeczką!!! Skąd wiem? od Emilki - dacie wiarę?!
siedzimy z Emilką, ogladamy książeczkę, po czym Emi mówi mi 'am', no to idziemy do kuchni robic kanapkę a ta do mnie: 'dzemik'
mam taki mus jabłkowy (eko) i czasami jej cieniuitko smaruję chlebek, więc posmarowałam i wczoraj a ta się drze, płacze: 'dzemik, dzemik', wyrwała się i pobiegła do szuflady gdzie trzymamy szcztućce i pokazuje: chciała łyżeczkę, zeby jeść dżem!!!!!!
ale że Emilka nie chciała jeść (ależ mam mądre dziecko
:-)) i teściowa była rozczarowana
więc mówie to teściowej, że przecież mówiła, że nien wolno dawać Emi Danonków, że Emilka lubi starte owoce i troszkę jogurtu naturalnego, a tesciowa na to, że w tv reklamują Danonki...