kati83
Fanka BB :)
Martadelka 

co ty piszesz!!!!!!!!
Ja pierdziu oni są pier*dolnięci i to porządnie!
Ja bym chyba nie wytrzymała i kłótnie zrobiła na całego i albo sie stosują do zasad waszych albo zabierzecie Emi (na razie nie mów dokąd) Emilka jest coraz mądrzejsza i pokaże a za niedługo i powie dokładnie co dziadkowie robią.
Moja teściowa ma wyjaśnione że my nie chcemy, żeby (tak jak starszym wnukom) kupowała żelki, batoniki i chipsy!!! i się na razie stosuje. Może mu kupić owoce, nawet dać kostke gorzkiej czekolady, ale jedną, dwie na tydzień.
Współczuje Ci kochana i życzę dużo siły.
A nie pisałaś jak zareagowali na to że babcia i siostra się bedą Emilką opiekować?
Tusen prezenty już kupujesz? I to dla całej rodziny?
My tylko kupujemy dla rodziców i brata mojego, dla nas i symbolicznie teściom jakieś winko. A no i chrześniaczkom naszym, ale to wszystko.
A tak wogóle dostałam @ i czuje się tak

i mam seksualne podejscie do pracy a jej mnóstwo...

co ty piszesz!!!!!!!!Ja pierdziu oni są pier*dolnięci i to porządnie!
Ja bym chyba nie wytrzymała i kłótnie zrobiła na całego i albo sie stosują do zasad waszych albo zabierzecie Emi (na razie nie mów dokąd) Emilka jest coraz mądrzejsza i pokaże a za niedługo i powie dokładnie co dziadkowie robią.
Moja teściowa ma wyjaśnione że my nie chcemy, żeby (tak jak starszym wnukom) kupowała żelki, batoniki i chipsy!!! i się na razie stosuje. Może mu kupić owoce, nawet dać kostke gorzkiej czekolady, ale jedną, dwie na tydzień.
Współczuje Ci kochana i życzę dużo siły.
A nie pisałaś jak zareagowali na to że babcia i siostra się bedą Emilką opiekować?
Tusen prezenty już kupujesz? I to dla całej rodziny?
My tylko kupujemy dla rodziców i brata mojego, dla nas i symbolicznie teściom jakieś winko. A no i chrześniaczkom naszym, ale to wszystko.
A tak wogóle dostałam @ i czuje się tak

i mam seksualne podejscie do pracy a jej mnóstwo...
Teść zareagował nad wyraz radośnie (Emi mu dała wczoraj popalic- no ale skoro przyzwyczaił do noszenia na raczkach, to nie jest mi go szkoda, przykre ale prawdzwe...), teściowa, że będzie tęsknić i głupie pytania typu: Czy Emilka nie płacze jak jest u mojej babci??? Ech nie chce mi sie nawet juz o tym pisać... Fajnie, że Twoja teściowa szanuje Twoje/Wasze zdanie
Ja jak mi się nie chce nawet gadać z Babcią nr 2 na temat pewnych kwestii, nie mówiąc o tym, że moje dość zasadnicze stanowisko mogłby zostać, źle odebrane to wysyłam Tatę Młodej i nie ma dwóch zdań aby się migał.
, granatowych kaloszkach i gęstych włosach można myśleć że to chłopiec ???? 
zaraz przyjedzie obiad a ja ogarniam co sie da bo misiek przywiezie mi beneczka po 14