• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

ja klepie :) zaraz siadam do pisania artykułów i w sumie z ciezkich spraw zawodowych to tyle na dziś .. czekam na podpisanie umowy nowej , ostatni klient mnie wykiwał i jestem w plecy 900 zł :wściekła/y::wściekła/y: naprawde juz nie wiem jak radzic sobie z takimi szmaciarzami ktorzy nie płacą :( :no::no:

reklama
Właśnie miałam extra sprzątanie:sorry2:przyszedł do mnie Leo ze słowami "mokro tam, choć" - idę zatem i widzę: w jednym pokoju zasikana podłoga, a w drugim...świeżuteńka kupa:sorry:ale gatki elegancko zdjęte i odłożone na półkę:-D

hejka!
ja wybawiona, zadowolna tylko zmęczona zdeka jestem. Mój M oprócz Dnia Taty miał wczoraj urodziny i mieliśmy bardzo fajny dzionek a Emi taka przytulaśna do M, że aż miło było patrzeć:)

Martadelka - fajnie, że wszystko się udało:)

Andariel - ładny prezent Ci Leo zrobił:) a syn mojej koleżanki z osiedla bawił się kilka dni temu z moim Szymkiem tutaj na łące i nagle wyłania się dumny (bez majtek) trzymając w każdej dłoni po jednym balasku, na szczęście swoim i na szczęście nie podzielił się z Szymkiem:)

Ironia - osiwieć można z tymi Twoimi klientami! Ja miałam podobnie i nerwicą przypłaciłam, także szukaj jakiegoś Executive Punishera!

Forever - się ludzie lubią komplikować, co zrobisz...

A tak w ogóle to pusto tu strasznie i smutno...

A wiadomo co u Aestimy?

I jak się Marta czuje?

silva balaskowa opowiesc niezła ! :)

no z klientami cienko...tata ciagle powtarza ze trzeba miec taki zapas kasy zeby to nie był mus ze trace nerwy na takich badyli i idiotów...ale jak miec zapas na koncie jak co mc cos nas czysci do konca a czasami i debet idzie - moze inaczej rzadko kiedy nie idzie :-D

hmm tata ostatnio rozmawial ze mna o koncie i ja mu mowie ze fajnie ze mamy ten debet 300 zł bo to tak akurat zeby wybrac i nie miec zaleglosci jak trzeba - a on: ale ty wiesz ze to sie spłaca ?
- ja: no wiem ale w kolejnym mc znów mi go dadzą :-D:-D:-D
- tata stwierdził ze kobieca logika jest niepojeta :D

oo super burza sie szykuje :D

ja jako beztalencie bawie sie w odnawianie staroci pochwale wam sie pozniej jak mi burza nie potwie doniczki - od razu mowie nie smiać sie bo ja leworeczna jestem !!

marta co u ciebie ??!!
czy sa juz badania miesia ?

trasia - jak tam u was troche chłodniej ? :) szkoda autka :(

Felka - cześć :D Emi wymiata jak zwykle gadulstwem hehe :D moze jutro pojade po te półeczki na ksiazeczki i wreszcie dokoncze pokoj Benia - zainspirowałas mnie ta wystawką jak w bibliotece :)

hej
ja of kors cieżki dzień w pracy miałam ale choć dużo rzeczy poszło załatwione.. ufff
Forever ja też czasem mam wrażenie że ja "matka - zołza" jestem ;-) siadam na urodzinach i zostawiam dziecko w drugim pokoju z innymi dziećmi :-pa mama mojej chrześniaczki (pół roku młodszej od Matiego) non stop u nogi!\
nie opuszcza jej na krok - masakra, popieram Cię z podejściem do Krysi
Adariel padłam :-D:-D:-D ale widzisz jaki chłopina elegant spodenki na półce ;-):-)

reszta za moment zrobiłam moim chłopakom pizzę i zamierzam sie przyłączyć ;-)

Ironia nie zazdroszczę pracy i klientów... nie lubie takich sytuacji
Martadelko super, ze impreza udana :-) no i że Emi wyczuła chwilę w dzień taty i była do niego przytulaśna :-)
My idziemy na wesele za 2 tygodnie :-)
Silva miałam już ostatnio napisać, że imię tymczasowe - bombowe :-) i widziałam zdj na fb - brzuszka Ci nie widać prawie a Ty piszesz, żeś szeroka
Aestima zdrówka dla Miesia i siły moc dla Was, a co mu jest już wiedzą lekarze?
Traschka napisz mi na pw wiecej o twoim Yarisie, rozpropaguje wśród znajomych w końcu Bielsko to blisko może by ktoś chciał.

reklama
Hej!

Ale lało u nas nad ranem, nie dało się spać. Szymek o 6:30 wstał więc ziewam jak głupia...

Aestima
- zdrówka dla Was! Mam nadzieję, że chociaż sytuacja się rozjaśniła? Czekamy na wieści!
Kati - szeroka to nie, ale z przodu już konkretna piłka. A moje nogi całe w żyłach i naczynka mi popękały strasznie.. a brzuszka nie widać, bo bluzka taka akurat, ale pstryknę fotkę i Wam wrzucę to zobaczysz:)

A Szymek już bez gorączki wczoraj wieczorem:) i znowu zagadka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry