• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

spaaaaać:dry:
u nas leje masakrycznie a mnie jutro czeka 'podróż' mpk z Emi do dziadków a na juro też taką pogodę zapowiadają...
powiem Wam, że weselicho bardzo pozytywnie na mnie wpłynęło - pomijając zabawę itd to dawno tak się niedowartościowałam:zawstydzona/y: M nasłuchał się komplementów na mój temat od obcych ludzi:zawstydzona/y: nie jestem próżna - nie! ale jakie to było... miłe:-p za to na poprawinach wylądowałam w basenie - w ciuchach oczywiście - centralnie zapikowałam głową w dół, dla jasności - wrzucono mnie;-) nawet na fb podobno jestem... dobra tyle o mnie:-D

ironia wiesz że ja do najbardziej rozgarniętych to nie należę - weź Ty mi wytłumacz jak to możliwe, że klient nie płaci Ci 900zł...???:eek:
andariel to Ci Leo w dwóch pokojach niespodzianki zostawił:-p
Silva dawaj swoje fotki też tutaj plisss chcę zobaczyć tą konkretną piłkę:-D Szymek gorączkował? muszę nadrobić czytanie
kati a do kogo na weselicho idziecie? kreacja gotowa?
i ogromne buziaki dla dzielnego Miesia w szpitalu, Aestima trzymajcie się cieplutko i jak tylko będziesz mogła, pisz!

reklama
Hej! Ja tez zasypiam przy biurku... Silva pisałam do Ciebie- sprawa wózka aktualna? Bo mogę go w weekend zabrać od znajomych ze strychu, mam luz w pracy więc zerkne jak na all chodzą jeżeli sprawa aktualna oczywiscie

Dołączam do zasypiających - co za pogoda. :szok: Mloda na nogach od 6.15. - usłyszała mnie jak wyszłam z łazienki więc nic nie zrobiłam. :baffled: Dziś Tata miał piłować szczebelki w łóżeczku, ale chyba sobie tą atrakcję na wrzesień zostawię...
Ironia - witamy w klubie niepłacących klientów, żeby to było 900 zł.
Kati83 - nie rób konkurencji Ja - Zołzie :-D
Uściski dla Wszystkich - przede wszystkim dla Aestimy i Miesia
A moje koleżanki o ostrzykaniu się botoksem gadają.... :szok:
Jakoś bez weny jestem.... :-(

Ostatnia edycja:
Hej! Ja tez zasypiam przy biurku... Silva pisałam do Ciebie- sprawa wózka aktualna? Bo mogę go w weekend zabrać od znajomych ze strychu, mam luz w pracy więc zerkne jak na all chodzą jeżeli sprawa aktualna oczywiscie

moon, przepraszam, mam zepsuty telefon, jest w naprawie od miesiąca ponad, a w zastępczym przestała działać klawiatura, działa tylko zielona słuchawka więc mogę jedynie odbierać telefony... masakra... co do wózka - to tak żeście się wszystkie śpieszyły :-p, że w końcu kupiłam z ogłoszenia, koleżanka podesłała ogłoszenie, babka tuż obok mnie miała do sprzedania jedo w dobrym stanie więc podjechaliśmy i wzięliśmy:)

Tu też kraina deszczowców...
martadelko mnie też właśnie jutro czeka wyprawa z dziećmi - najpierw autobusem do centrum, potem Ninę oddeleguję do mojej mamy do pracy na jakieś 1,5 godz., a dalej z Leosiem (w wózku, bo to o porę drzemki zahaczy) na spotkanie z tą panią od integracji sensorycznej. No i podróż powrotna. Nie cierpię musieć korzystać z mzk, wolę spacery, ale jak będzie wiało i padało jak teraz, to tylko autobus zostaje. Z kolei spotkania przekładać nie chcę, bo ta babka ma potem długi urlop, potem my, więc dopiero na koniec sierpnia by wypadła opcja spotkania.
Mój M.jutro ma delegację do Wawy.

Heja!
U nas tragedia, ale tylko pogodowa. Lało wczoraj cały dzień i noc, więc wszęzzie w informacjach trąbią o Czechowicach, że zalane. Pkp, większość dróg, itd. Jechałam w tym największym deszczu po Sz. Musiałam zajechać do Bielska, żeby wyjechać na dwupas, bo centrum zalane - woda na ulicy powyżej kolan!!:szok: także droga, którą zazwyczaj pokonuję w 10 min.trwała 1h. Ale dzisiaj już mniej deszczowo i krajobraz po burzy... W ogóle przebijałam wczoraj Nince uszy u kosmetyczki :-) zero płaczu, w sumie nawet nie zauważyła.
Trzymam kciuki za Miesia &&&&& dużo zdrówka!!!!
Martadelka zazdroszczę wesela i zabawy. Przydałoby się i mi :-P
Silva Next mnie kompletnie rozbroił :-D i rośnie nieźle. Ja też czekam.na zdjęcie brzuszka. Wózkiem też pochwal.
Ironia Ty to masz szczęście do tych klientów :dry: jak w ogóle można tak wobec kogoś postąpić?! Pracujesz uczciwie, poświecasz komuś swój czas i takie traktowanie Cię spotyka!! :wściekła/y: a jak Benio?
Andariel to Leo uszanował mamy pracę i nie pobrudził majtek :-)

Dziewczyny, czy któraś z Was miała w ciąży niskie ciśnienie? Strasznie słabo się ostatnio czuję, a dzisiaj wyjątkowo, boli mnie głowa i mam kołatanie serca przy najmniejszym wysiłku. Zmierzyłam cieśnienie i mam 89/60. Zawsze miałam niskie, ale jednak zazwyczaj w okolicach 100-105/70. Czytam w necie - dużo pić, filiżanka słabej kawy, lampka wina. Napiłam się kawy i czekam na poprawę.

reklama
hej laski

pogoda daje do wiwatu chyba wszytskim, u nas przeplatanka, ran duchota i praży slonce za chwile burza, ja spiąća jak cholera, nawet spałam, potem wypiłam jeszcze kawe i w koncu zaczelam ogrodek plewic i mi sie lpeiej zaczelo robic. generalnie czuje sie juz bardzo dobrze, zły humor minąl i wiecie....dzidziol zaczyna kopać:-)
sylvia ja mam niskie cisnienie, pije kawe staram sie duzo chodzic i pic wode i tyle. wyczytalam ostatnio w mądrej książce jak poprawic sobie cisienie ziołami ale sie boje w ciąży eksperymentowac. zrobe tą kuracje za rok. kiedy ty masz dokladnie termin?

ironia ale kawal sku.........a w ogole jak można komus nie zaplacic, szczyt wszytskiego

martadelka zazdroszcze calego wesele i ze sie wyszalalas:)

asinka slyszalalam wlasnie o ulewach u was

andariel udanej wycieczki jutroprzez miasto:)

juz se popisalam bo mi dzieci nad lapkiem skaczą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry