Felkaa
Fanka BB :)
spaaaaać
u nas leje masakrycznie a mnie jutro czeka 'podróż' mpk z Emi do dziadków a na juro też taką pogodę zapowiadają...
powiem Wam, że weselicho bardzo pozytywnie na mnie wpłynęło - pomijając zabawę itd to dawno tak się niedowartościowałam
M nasłuchał się komplementów na mój temat od obcych ludzi
nie jestem próżna - nie! ale jakie to było... miłe
za to na poprawinach wylądowałam w basenie - w ciuchach oczywiście - centralnie zapikowałam głową w dół, dla jasności - wrzucono mnie;-) nawet na fb podobno jestem... dobra tyle o mnie
ironia wiesz że ja do najbardziej rozgarniętych to nie należę - weź Ty mi wytłumacz jak to możliwe, że klient nie płaci Ci 900zł...???
andariel to Ci Leo w dwóch pokojach niespodzianki zostawił
Silva dawaj swoje fotki też tutaj plisss chcę zobaczyć tą konkretną piłkę
Szymek gorączkował? muszę nadrobić czytanie
kati a do kogo na weselicho idziecie? kreacja gotowa?
i ogromne buziaki dla dzielnego Miesia w szpitalu, Aestima trzymajcie się cieplutko i jak tylko będziesz mogła, pisz!

u nas leje masakrycznie a mnie jutro czeka 'podróż' mpk z Emi do dziadków a na juro też taką pogodę zapowiadają...
powiem Wam, że weselicho bardzo pozytywnie na mnie wpłynęło - pomijając zabawę itd to dawno tak się niedowartościowałam
M nasłuchał się komplementów na mój temat od obcych ludzi
nie jestem próżna - nie! ale jakie to było... miłe
za to na poprawinach wylądowałam w basenie - w ciuchach oczywiście - centralnie zapikowałam głową w dół, dla jasności - wrzucono mnie;-) nawet na fb podobno jestem... dobra tyle o mnie
ironia wiesz że ja do najbardziej rozgarniętych to nie należę - weź Ty mi wytłumacz jak to możliwe, że klient nie płaci Ci 900zł...???

andariel to Ci Leo w dwóch pokojach niespodzianki zostawił

Silva dawaj swoje fotki też tutaj plisss chcę zobaczyć tą konkretną piłkę
Szymek gorączkował? muszę nadrobić czytaniekati a do kogo na weselicho idziecie? kreacja gotowa?
i ogromne buziaki dla dzielnego Miesia w szpitalu, Aestima trzymajcie się cieplutko i jak tylko będziesz mogła, pisz!
Mloda na nogach od 6.15. - usłyszała mnie jak wyszłam z łazienki więc nic nie zrobiłam.
Dziś Tata miał piłować szczebelki w łóżeczku, ale chyba sobie tą atrakcję na wrzesień zostawię...
a jak Benio?