• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia - chodziCi o to, że wkłucie nie było w nogę tylko np.w rękę? Przecież niepożądany odczyn poszczepienny to co innego, niż "bolesność i opuchlizna w miejscu ukłucia"; oczywiście nie twierdzę, że to uMarysi to NOP, ale wpis fikusowo uważam za jak najbardziej na miejscu.

Kochane Marysia ma najprawdopodobniej ropne zapalenie stawu skokowego. Ma gips na całej stopie aż do kolana. Nie ma to nic wspólnego ze szczepieniem, to zakażenie bakteryjne niewiadomego pochodzenia. Dostała antybiotyk. Wczoraj troche spuchła jej stopa, dziś rano opuchniecie było aż pod kolano. Nie bolało jej to zc bardzo ale na szczęście zdecydowałam się pojechać do lekarza.
Gips znosi bardzo zle, czas płacze i marudzi ze chce iść na spacer albo po prostu chodzic.
Proszę trzymajcie kciuki żeby antybiotyk zadziałał do piątku bo jeśli nie to czeka nas szpital i operacja.

ja *******e. U nas jedna z hipotez to choroba układowa( jak u mnie) tk. łacznej i zapal stawów, choć moja sprawdzona pediatra pociesza, ze raczej nie.
za 7 dni jak nie będzie poprawy wysyłają nas do poznanskiej lub warszawskiej kliniki reumatologii. Czy oni muszą razem tak szaleć???? Zawsze chorują razem- jak już. i jak już ,to porządnie:/

reklama
Pisałam już Adzie na fb jakiego mam dzielniaczka, wklejam:))
bardzo się rozgadał. Po dzisiejszym 20 minutowym pobieraniu krwi ( 5 probówek...) i nowym wkłuciu na wenflon- uspokoił pielęgniarkę " Nic się nie stało!" DZIELNIACZEK:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry