• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziękuję kochane, wasze kciuki działają cuda, oby tym razem było podobnie!
u nas jakieś wieści będą dopiero w piątek rano, jedziemy na (mam nadzieję że tylko!!!) zmianę opatrunku, bo Marysia pod gipsem ma jakieś plastry z maścią. Nawet nie wchodzę na googla i nic nie czytam, bo już teraz świruję. SKąd się bierze takie cholerstwo?:(
Aestima tak mi strasznie żal Miesia i was... wciąż o was myślę.

Trasiu, ja nie wiem skąd, ale- może już mam spaczone myślenie- radziłabym diagnostykę i znalezienie reumatologa po to aby uniknąć powrotu w przyszłosci i sprawdzić czy to jednorazowy incydent, głupi pech, czy jakaś predyspozycja

Aestima ale już teraz powinnam coś robić? Ja mam nadzieję, że w piątek trafię na jakiegoś lepszego lekarza, z którym będę mogła porozmawiać, bo od tego dzisiaj nie dowiedziałam się absolutnie niczego. Musiałam pytać sama o wszystko, a on ledwo co burkliwie odpowiadał. Myślisz, ze powinna już teraz iść do reumatologa?

Hej

Dużo zdrowia dla Marysi i Miesia!!!

U nas nauka sikania idzie całkiem nieźle. Zdarzyły się 3 kupki w majtusie ale dzień dzisiajszy to już pełen sukces! Wszystko w nocniku na sygnał Marka :-D - mam nadzieję, że tak już zostanie. Do tego od samego początku noce suche :tak: Mądrala mój kochany.

reklama
Nie, teraz bym znalazła namiary na jakiegoś dobrego reumatologa dziecięcego ( z tym może być problem) i najlepszego pediatrę dziecięcego ( który dobrze pokieruje i ma doświadczenie) i w przyszłym tyg. bym się wybrała- jak antybiotyk pomoże. Po fakcie, opowiedzieć o fakcie i zapytaćczy jest potrzeba badań, skąd to( możliwe przyczyny) czy może wracać i jak zapobiegać. Chyba, że TFU TFU TFU w piątek okaże się, że nie pomogło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry