• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Ja tak sobie myśle, że dobry stan Leo mimo takich przejść jest również dlatego, że Andariel odpuściła sobie wszystkie szczepienia poza tymi zaraz po urodzeniu.
Mocno w to wierzę, fakt. Jedna korekta - nie: "poza tymi" tylko "poza tym" bo zdążył dostać 1 strzał przeciw wzwB tylko. Za to Ninka 6w1 i azs co jakiś czas wraca, mimo zabiegów o dobrą dietę, nawyki itp. Żałuję okrutnie. No ale czasu nie cofnę, niestety...

M.nie zdążył odespać środowej delegacji do W-wy, bo na rano do pracy poszedł, a tej nocy z kolei dostał tel.z pracy o -uwaga- 2:23 i musiał natychmiast jechać:crazy:w związku z tym, dziś po powrocie z pracy i odebraniu kilku telefonów (z pracy, a jakże!) padł niczym trup i śpi jak suseł. Nie ma to jak pracodawca- krwiopijca i relaksujący piąteczek z rodziną...

reklama
Dziękujemy za kciuki, jak zwykle pomogły! Dziś rano pojechaliśmy do szpitala na zmiane opatrunku i decyzję co dalej, ale lekarz został wezwany na operacje i kazali nam przejechać wieczorem. Był ten sam lekarz co ostatnio ale tym razem uśmiechnięty, miły i o wszystkim mówił. Zle go zrozumiałam ostatnio, to nie miało nic wspólnego ze stawami. To było ropne zapalenie tkanki podskórnej. A wywołane było starym ugryzieniem komara sprzed miesiąca! Lekarz mówi ze dzięki temu ze przyjechaliśmy bardzo szybko antybiotyk zadziałał błyskawicznie, noga całkiem zagojona. Marysia może biegać, skakać (bo nie było żadnego urazu). Tylko jeszcze przez dwa dni leki przeciwzapalne i dokończyć antybiotyk. Marysia się zmartwi, co chwilę upomina się o swój syropek

Zle go zrozumiałam ostatnio, to nie miało nic wspólnego ze stawami. To było ropne zapalenie tkanki podskórnej. A wywołane było starym ugryzieniem komara sprzed miesiąca!k
O rany, to to w ogóle jest możliwe w miesiąc po??? teraz się zmartwiłam, bo Ninka okropnie pożarta przez komary, robi jej się następnego dnia taka bania i samo schodzi po 2 dniach, ale jak widać wcale nie jest powiedziane, że nie może narobić szkody... Wyobrażam sobie jaka Marysia jest szczęśliwa bez gipsowej skarpety:sorry:

wiecie coś o Miesiu???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry