reklama

Czerwiec 2011

reklama
moon dzięki za info... a już miałam cichą nadzieję, że może się Aestima nie odzywa bo są już w domu i cieszą się razem... najgorsza ta bezsilność, coś nie tak, a nawet w szpitalu nie wiadomo co dokładnie:no:okropne dla matki:no:

był u nas w szpitalu na konsultacji kardiolog- zresztą nasz znajomy i wykluczył. W pon tomograf, bo te węzełki w brzuszku tworzą pakiet i okoliczna tkanka też zmieniona. Podejrzewają ropień co nie jest chyba takie złe, gorzej jeśli to coś poważniejszego... Jakis wynik mówi o tym, że to już trochę trwa... Dlaczego u Miesia? Tak o niego dbamy przeciez...
białko które u osob z niskim zelazem jest wysokie, bo je wychwytuje, jest magnesikiem na zelazo- u Miesia jest niskie.
Dajemy tu sobie czas do ok. wtorku a potem albo nas gdzieś wyślą albo sami się ewakuujemy do kliniki wyższego szczebla.
Miesio wesoły ( wczroraj znów miał 38,8), bawi się w lekarza- pobiera nam krewi i robi zatsrzyki- jakoś to musi odreagować. Ogólnie żywiołowy jak zawsze. Jest ulubieńcem wszystkich pań:) Ja w szpitalu dzielnie się trzymam, ale wypady do domu mi nie służą- czytam co w sieci piszą i się rozklejam. Także wraca do szpitala, papa

ps. moje wyniki na które miesiąc czekałam- dobre. do powtórki za 10 mcy na razie nie może stwierdzić na ich podstawie żadnej choroby ukladowej. czyli u Miesia też diagnoza o ukladowce pada.

Aestima - zdrówka moc moc dla Miesiulka &&&&&&&&& żeby w końcu była diagnoza i odpowiednie leczenie &&&&&&&
Asinka za Ninkę też &&&&&&&&&& dalej mało zjada?
Ja imprezuje od wczoraj więc mało tu jestem - kuchnia mój dom...

musze dojsc do siebie bo chodze śnięta jak ryba !

zrobiłam obiadek beni śpi m czyta ksiazke a ja szybko pomalowałam rame krzesła pod doniczki :) wyżywam się ostatnio artystycznie i super mnie to odstresowuje :)

Witajcie!
Przede wszystkim wielkie kciuki za Miesia!!!! Zdrowiej szybko!!!!! Aestima...ile wy już w tym szpitalu jesteście? na jakim oddziale?

Ja po ciężkim tygodniu w pracy bez dnia wolnego, dziś miałam mieć wolne ale niestety z powodu mega bomby z czasów wojny wszyscy do pracy musieli iść :-( i od jutra znów do pracy aż do soboty, dobrze, że nie na 5 rano tylko na 14.

Poza tym to u nas w porządku, Julia zdrowa, szaleje z teściową, która przyjechała do nas na tydzień. mówi coraz wiecej choć to i tak jeszcze malo w porównaniu z niektórymi czerwcówiątkami. Odpieluchowywać się zaczniemy na urlopie czyli za ok. 2,5 tygodnia.

Przesyłam buziaki dla Wszystkich!

witajcie wieczorową pora:)

miałam dzis zjeb....na niedziele a dzien tak milo sie zapowiadał. pojechalismy na zakupy i K tak mnie mógł wkur......,że wrociliśmy do domu, wsiadłam w swoj samocod i pojechalam bez slowa na miasto i szwędałam sie po sklepach. jak wrocilam i chial mnie doknąc to sie na niego rzuciłam normalnie ze zlosciszarpiąc go zaramiona a tak sie darłam ,że sie wystraszył......jestem tak masakrycznie zła i zdołowana,że odechciało mi sie wszystkiego

doris hej:) mialam wlasnie pytać czy wezwali cie do tej bomby. a gdzie bedziecie urlopowac????

aestima jestem z cieplymi myslami z wami

ironia a ty kiedy urlopujesz?

asinka jak tam ninka?

madziolka byłaś ostatnio w Bocianie? widzialas te materiały???? matko jakie piękne, dawno tam nie bylam a jak stanełam z wrażenia tak sie ruszyć nie mogłam

kati 10000 lat bo chyba urodziny mialas tak???

martadelka jak tam z mężem?

trasia a ty jak sie masz? dobrze,że z marysia dobrze, jejku jaka ulga

a moj norbercinek chory, plakal mi cala noc a ja myslalam,że go brzuszek boli a tu choroba go brała, tak go zatoki wzięły,że mu z oczu lecą aż łzy. wykąpałam ich w macierzance(moja nowa innowacja)natarłam maścia rozgrzewającą i zobaczymy jutro....

ide ale nie wiem co mam z tch nerwów ze soba zrobic, wyprasowałam już cała kupe ubrań co to do mnie niepodobne

reklama
hej martuś szkoda nerwow na facetów :*

ja urlopuje eh sama nie wiem - w sumie pewnie wezme urlop czytaj czwartek - niedziela żeby nie mieć za dużo zaległości w pracy.

w tym tygodniu bede pracować u michała w pracy wiec zapowiada sie rodzinnie dość :) i obiadki za free :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry