marta24
Trójkowa mama:)
ironia chcociaż tyle, może sie podladujesz
musisz odpocząć!!!!
ironia nie chce tu juz żalów na forum wylewać bo są gorsze problmy ale źle psychicznie znoszę ciążę, czuję sie jak totalny outsider, ciesze sie z tego dzidziusia, kocham go nad życie juz teraz ale jak to kiedys trasia napisała "nie lubie byc chyba w ciąży", za duze to dla mnie emocjonalnie obiążenie i do tego jak ci facet doładuje wkurzenia to naprawde mozna mieć dość wszytskiego. jak mu dziś wygarnęłam to co czuje to go zażyło,bo on nie zdawał sobie sprawy,że ja tak odbieram pewne rzeczy
ironia nie chce tu juz żalów na forum wylewać bo są gorsze problmy ale źle psychicznie znoszę ciążę, czuję sie jak totalny outsider, ciesze sie z tego dzidziusia, kocham go nad życie juz teraz ale jak to kiedys trasia napisała "nie lubie byc chyba w ciąży", za duze to dla mnie emocjonalnie obiążenie i do tego jak ci facet doładuje wkurzenia to naprawde mozna mieć dość wszytskiego. jak mu dziś wygarnęłam to co czuje to go zażyło,bo on nie zdawał sobie sprawy,że ja tak odbieram pewne rzeczy
no i mokro było jakoś tak... mam nadzieję ruszyć w tym tygodniu, to będziemy razem się "zmagać";-)
Kora była, ale padało i nie chciało nam się iść... Wczoraj dzieciaki miały frajdę, przejechały się imprezowym tramwajem po Gorzowie, ekipa z teatru (w przebraniach postaci z bajek) recytowała podczas jazdy wiersze, zabawiała dzieciaki itp. Moje dzieci uwielbiają tramwaje i autobusy, chyba dlatego, że mało muszą z nich korzystać (a ja nie cierpię bo są brudne i zawsze się jakiś pijaczyna trafi).
napomnę lekarce, żeby sprawdzić poziom żelaza, bo czytałam, że jak jest za mało, to dziecko nie przybiera. Jakaś przyczyna musi być...