reklama

Czerwiec 2011

Andariel jak na razie zamierzam karmić tylko piersią i wcale nie uważam, że mm byłoby lepsze. Tylko chciałabym, żeby Ninka zaczęła przybierać :-( z mm będę próbować jeszcze, ale w sumie Mała skończy teraz 4 miesiąc, więc mówiła lekarka, że mogę zacząć próbować kaszki, warzywa, itp. Więc mam nadzieję, że tym podgoni, o ile będzie chciała. Co do antybiotyku tego w zastrzykach, to nie wiem czy jest taki odpowiednik doustny. Ten nazywa się Biofuroksym i wolałabym już go dać do końca, bo ta lekarka dzisiaj mówiła o zmianie, ale na Zinnat albo Furo coś tam.

reklama
hej

asinka trudna sprawa z ta waga malutkiej....nie wiem czy interesujesz sie ziołolecznictwem, ja zaczęłam jak nobrert mial skaze białkową i naprawde dowiedzilam sie duzo mądrych rzeczy. jesli nie wiesz czego sie czepic spróbuj poczytać książki Sefanii Korżawskiej-polskiej zielarkiW necie ich nie ma ale kupic mozna i sa naprawde tanie w stosunku do innych ksiazek ok 15-20 zl) to co ona pisze o chorobach i sposobach jak je leczyć czasami wydaje sie tak proste,że momentami aż smieszne,że człowiek nie wie takich podstaw...to co na pewno poleca malutkim dzieciom to herbatka z majeranku(z tego co pamiętam) i, pisze,że przyczyną większości chorób są wychłodzone nerki) ale pozostawiam to juz twojemu wyborowi, bo wiem,że nie kazdego to przekonuje....

Heja.

Ale upał... powiesiłam trzy prania na dworze i o mało nie padłam. A żeby mnie dobić, los postanowił obdarować mnie przeziębieniem. Od rana gardło nawala i katar się rozkręca. Maliny, czosnek, czarny bez plus tantum verde i zobaczymy jutro... teściowa proponowała przyjazd pomocowy (bo M. w delegacji do jutra) ale póki co odmawiam. Chociaż nerwy muszę oszczędzić;)

Ciekawe jak tam nasze chorowitki?

Marta - ja wierzę ogólnie, że dieta czyni cuda, w tym zioła oczywiście:)

Miłego dnia wszystkim!

Ostatnia edycja:
nie chce ktoras norberta na wakacje????? zwariuje z nim:wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:chodz wyje, wszystko na wielkie NIE NIE NIE i spac nie chce no zesz.......i tak od kilku dni

sylvia no lecz sie! moje dzieciaki tez chore:no: wczoraj siostra zadzwonila ze chora, zrobilam jej 2 l mojej mikstury ziolowej, zawiozlam do pracy i dzis po chorobie nie ma sladu:)

Hej!
Ja jeszcze w robocie....
Silva Maja tez dziś z gilem wstala- pewnie po wczorajszym moczeniu się w basenie na balkonie...
marta Maja wczoraj wieczorem tez nie do opanpwania, wiem o czym piszesz

moon choc takie poieszenie ze nie tylko ja mam przesrane. wczoraj tez nie spał wiec i ja nie moglam odpoczac,pojechalismi na 17 do lekarza a on doslownie skakal po krzesłach, nie bylo sily zeby go zatrzymac, w koncu spadl z krzesla mamuta i zahaczyl glowa o drugie krzeslo i *****aa pod koniem cudowna. odliczam minity do przejadu K i niedlugo moj tata wraca to go zaberze.mam syna DIABŁA

Dziewczyny, dostałam kecz szyi i dopiero dziś mogę głową ruszać lekko ( przychodzi do domu masażysta i są efekty), z Miesiem w szpitalu Michał, ja dziś tylko na 4 h poszłam. Jutro mam egzamin na kontraktowego. Ledwo żyję. Jutro usg i decyzja chirurga co robimy dalej. U nas ponoc przełom- Miesio dziś rano miał 34 st ale teraz 37,1... no zobaczymy. Kciuki plisssssssssssssssssss

aestima - kciuki zaciśnięte :*

padam na mordke niby nic wielkiego nie robie a ledwo żyje.. jutro sie zwijamy popołudniu do rodziców - pomoczyć benka w basenie i odpocząc :)

reklama
Aestima &&&&&& zacisniete! Maja dziś obudziła się ze stanem podgoraczkowym i białym gilem. Póki co nurofen+wapno+wit c+ standardowo transport. No i duże ilości izotonicznego roztworu wody morskiej. Mam nadzieje ze szybko jej minie
ironia ja padam od 17 czyli odkąd prZekroczylam próg domu....zakupy mnie wykonczylu
marta Maja dziś w miarę grZeczna na szczescie
Mam nadzieje ze jutro pojadę z mama i Maja do rodziców, A. Na openerze i nie chce mi się samej w weekend siedziec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry