Doris - hej

fanie, że napisałaś! U mnie już wszystko gotowe, no może prasowanie jedno mi zostało, no i spakowanie torby do szpitala

Buźka dla Ciebie i Julki i powodzenia w odpieluchowaniu. Mam nadzieję, że szybko pójdzie, jak u nas
Marta - Szymek dał się obciąć i jeszcze był mega grzeczny do tego. Patrzył się w lusterko jak zaczarowany. Ale tylko skróciliśmy mu troszkę włoski, bez jakiegoś chłopięcego cieniowania. Ja lubię jak on ma fryzurkę na taką słodką pieczarkę
A my właśnie skręcamy mebelki ogrodowe i pijemy piwko, tzn. ja nie bardzo

A jutro na cały dzień na wieś do moich rodziców więc sobie trochę odpocznę, bo babcia będzie ganiać za Szymkiem
Acha i zastanawiamy się nad imieniem, bo synek nr 2 aka "next" nadal bezimienny. Miało być jakoś oryginalnie albo chociaż zadziornie, ale nie możemy znaleźć wspólnego mianownika z moim M. Teraz w tych najpopularniejszych już szukamy, bo one zawsze dla ucha miłe. I tak nad Kubą dumamy, choć Kubusiów mnóstwo, ale powoli zaczynam mieć do gdzieś bo za miesiąc z hakiem rodzę

I moja koleżanka mnie zbeształa słowami: No chyba nie chcesz, żeby w gazecie pod zdjęciem było napisane "Syn Państwa ...." Tym mnie zdecydowanie zmotywowała

))