reklama

Czerwiec 2011

Hejka,
Ja po weekendzie z Młodą. Wczoraj znów zawitaliśmy do rodzinki jak tydzień temu - tylko bliżej. Dziś Krysia pożyć i pospać dała - o 7.15. zażyczyła sobie ciasteczek - konkretnych ;-) - dostała że 3 dokładki do łóżka abym mogła dodrzemać a potem zasnęła - i się obudziła 12.30. Ja spałam do 10.30. więc się spokojnie umyłam a potem byczyłam z gazetą w słoneczku na werandzie. :-p
Potem niestety był zgrzyt z zupą ( wczoraj w gościach dorwała się do botwinki i wiosłowała aż miło ) - za Boga nie chciała się ogarnąć bo po miałyśmy iść na spacer i tym żyła - niestety kątem i płaczem się skończyło.
W środę - nie wiem czy pisałam - przywieźliśmy piaskownicę składaną z przykryciem i 250 kg piachu - auto siedziało ale jechało. No i Młoda dziś - kto przywiózł piaskownice - "Tata".... A ja to co....
Aestima - fajnie, że Wy w domu wreszcie...
Traschka - no niefartowny dzień miałaś, ale dobrze, że chusta uratowana :-p

reklama
Doris - dzięki, jest ok. Iza dużo pomaga. A Adaś dał popalić przez pierwsze 3 tygodnie i od tamtej pory jest bardzo grzeczny, jakby dziecka nie było. Kochany jest bardzo. Uśmiechem skrada serca. No Aniołek poprostu :-) Maruś pięknie woła siusiu i kupkę tylko spać w dzień nie chce i tak od 16 do 17 marudzi i płacze bo śpiący ...

jestem wypompowana...:hmm: wekend intensywny, w sobotę w pracy, potem u znajomych, pierwsza wizyta jak już dzieci po ur są w domku, pisałam Wam kiedyś prosząć o kciuki - bliźniaki chłopcy wcześniaki. Ależ fajne małe słodkie szkarby:zawstydzona/y::-) jak mi się marzy drugie...:zawstydzona/y: nie po wizycie oczywiście - bo z dwójką mają co robić!!! ale chłopcy zdrowi - to najważniejsze!!! w niedzielę wypad na cały dzień do znajomych. Towarzysko super ale potwornie chce mi się spać. W czwartek przylatuje siostra M z dziećmi z Paryża więc się będzie działo u teściów:-p

forever to przykra sprawa :( co to za praca z ktorej nawet nie da sie wyżyc ? eh polska :( ja dalej sie dre o kase z tymi durnymi klientami od mebli - pamietacie ? niby takie drogie eksklywne meble a koles to po prostu burak ktorego nawet nie stac na zakup tych mebli :baffled: porażka totalna...

beni ogląda lilo i sticha i popija ciepłe kakao :tak: a ja chwile nie myśle..

dzis jakis idiota wjechał w auto mamy w tył:szok: poszla do banku przesłać mi prezent urodzinowy i takie coś !!:no::no: koles bez prawka jechał jak wariat.. na szczescie mamie nic nie jest ale taka roztrzesiona do mnie zadzwoniła że myslalam ze zemdleje z nerwów :( tata juz szybko do niej wrocił i pojechali do wujka ocenic straty :-(

historia dziś ze złobka

odbieram benia kierowniczka grupy mi go oddaje i czuje ze była dopiero co na fajce bo śmierdzi od niej i sie krztusi...hmm niby ok rozumiem ze one tez maja swoje nałogi i nie robia tego przy dziecku (obwąchałam benka czy nie śmierdzi) ale nie podobało mi sie to.. :no:

to wam posmęciłam :) ja jak cos to tu codziennie wchodze ale że nie mam nic ciekawego do powiedzenia to tylko podczytuje heh :) moze larvunie tu sprowadzimy bo szweda sie po innych watkach :)

A ja się serio wkur*** na jednego sprzedawcę z allegro. Skusiło mnie by zamówić w czerwcu prześcieradła - nie dość, że na towar czekałam 3tygodnie (!!! A opcja kuriera), to jeszcze jedno z prześcieradeł nie w takim rozmiarze co zamawiałam!!! Do tego moje dwie próby kontaktu ze sprzedającym nie poskutkowały odzewem - czyli zero kontaktu i obawy czy nie padło się ofiarą oszusta. Komentarz zatem negatywny, dla mnie to oczywiste. A sprzedający w odpowiedzi wystawia mi również negata:angry:szlag by trafił takich profesjonalistów:no:banda naciągaczy i popaprańców.

Bo transformowałam się ;p z poczwarki na "życie" he he he zoja znaczy życie... E przed imieniem to internetowa zoja ;-) No ile można mieć tę ksywkę larvunia :-D mam ją od... hmmm... 18 lat na necie! Starczy.
Poczułam że czas na zmiany ;-)

Cześć cześć raz jeszcze.... Ślę Wam pozytywnych spokojnych snów :tak::cool2:
Dobrej nocy :tak:

reklama
beni ogląda lilo i sticha i popija ciepłe kakao :tak: a ja chwile nie myśle..
:-D

ironia dobrze, że Twojej Mamie nic się nie stało!!! jak humorek dzisiaj???

a tak w ogóle to heeeej a raczej spaaaać... wiem monotematyczna jestem...:baffled:
eZoja:-p:-):-):-) widzę wpis 'życie jest piękne', Twój post krótki ale pozytywny - rozumiem, że u Ciebie/Was wszystko dobrze?:tak: pisz koniecznie co i jak:tak::-) i ja ostatnio chciałam też zmienić swoje nicka (natchnęła mnie ironia:-p), ale nie umiałam:sorry2::baffled:

andariel hmmma Tobie negatywa niby za co wystawił??? i nawet po Twoim komentarzu nie zaproponował (tego, co konieczne!) wymiany prześcieradła???
majqa zapodaj jakieś zdjęcie z dzieciaczkami, plisss:-) ja ostatnio bardzo dużo (za dużo) myślę o macierzyństwie i radości jaką daje mi Emi i rodzina - a jak u Ciebie w sensie jak u Mamy Czwórki Dzieci??? to musi być wyzwanie:tak: ja dziewczyny, które mają dwójkę dzieci podziwiam a co dopiero taką czwóreczkę:tak::-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry