Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rety, jak można się bawić czymś takim?Już tłumaczę - bakugany to takie kulki, z których po rozłożeniu robią się /jak dla mnie/ małe stworki - w sumie to niby są wojownicy
ja bym nawet nie wiedziała jak to coś rozłożyć
Wogóle się na tym nie znam 
Strach się bać 

ale przypomniało mi się, jak kiedyś, kiedy jeszcze mieszkałam sama, na zakupy do marketu zabierałam walizkę na kółkach - to było genialne rozwiązanie :-)
Zołza sorki ale wyobrazam sobie jak zapylasz na zakupy z walizka i pakujesz do niej marchewke, mleko, masło. Choc w sumie taka walizka (jak jest mala bo ja mam same duze) niewiele rozni sie od takiego wozka zakupowego na kółkach Tak własnieJustynka na własnym przykładzie /niestety/ muszę Ci powiedzieć, że niektórzy mężczyźni się nie zmieniają. Twój Darek czuje się "panem", bo jest "u siebie". Ma świadomość tego, że jesteś od niego zależna. Mój ex mąż wiele błędów popełnił, żeby pokazać mi, jaki to on jest ważny i nietykalny, no i przegiął. Chyba w końcu nastąpił taki moment, że sam przestał kontrolować swoje zachowanie i czyny. Może warto postawić chociaż raz na swoim, żeby w nim coś pękło, żeby zaczął doceniać Ciebie jako kobietę i jako matkę? Silva bardzo ładnie opisała swoją historię. Może warto powalczyć o tę godność dla siebie i dzieci? Trzymam za Was kciuki!
. Szalona, romantyczna i namietna milosc niestety nie kazdemu sie zadaza, ale wazne zeby sie w zwiazku szanowacMnie bolą, czasem to tak sie czuje jakbym miala kilka nocy z rzedu po kilka stosunkówMuszę Was spytać czy bolą Was pachwiny i krocze...ja dzisiaj umieram z bólu...chodzić nie mogę...

No wyobrazam sobie jaką "sąsiadeczka" zZbra miala mine jak zobaczyla na balkonie gosciaNo i byłam do czasu, kiedy o 3 w nocy usłyszałam na swoim balkonie "no proszę sąsiadeczka ma tu ciekawe rzeczy...", jak wypadłam na balkon, tak gość się przestraszył i spadł... Na szczęście mamy tam bluszcz i jakieś krzaki, więc nic mu się nie stało..
Od tamtej pory, jesli Paweł ma robić imprezę zawsze obiecuje mi, ze nie będe miała gości na balkonie![]()

.
no tak mnie kopie że szok, a kopie po pęcherzu więc co kopniak to mi się wydaje że zaraz w gacie popuszczę 
i czuje jak przewraca się z boku na bok.