andariel
mama super dwójki :]
Hej! U nas od wczoraj Ninka ma gorączkę (po przedszkolu nagle dostała) i trochę kaszle. Na noc dałam nurofen, ale - wyjątkowo - zadziałał dopiero po 1,5 godz.i nie zbił do końca! Coś się kroi chyba wiekszego:/ więc nastrój "taki se". Zwłaszcza że akurat na dzisiejszy wieczór mamy z M.zaplanowane wyjście do kina na Wilka z Wall Street, a tymczasem nie wiem jak wyjdzie. I pawika mi puściła rano, choć raczej to na skutek kaszlu.
Wczoraj z Leo w poradni okulistycznej byliśmy no i na początku lutego mamy mieć pełne badanie po atropinie (mam mu zakraplać dwa razy dziennie oczka przez 3dni - ciekawe jak tego dokonam
). Na pewno zez do leczenia, to oko zezujące również słabiej widzi, bo o ile prawym ładnie i chętnie odczytywał symbole z tablicy (panie były pełne podziwu, że taki współpracujący mały pacjent im się trafił), o tyle lewym ledwo spróbował a jak mu się znudziło po prostu wszystkich olał oglądając swoje naklejki (dostał jako dzielny pacjent w przychodni).
Pogoda mnie dobija totalnie. Nie mam weny do pisania nawet:/
Wczoraj z Leo w poradni okulistycznej byliśmy no i na początku lutego mamy mieć pełne badanie po atropinie (mam mu zakraplać dwa razy dziennie oczka przez 3dni - ciekawe jak tego dokonam
). Na pewno zez do leczenia, to oko zezujące również słabiej widzi, bo o ile prawym ładnie i chętnie odczytywał symbole z tablicy (panie były pełne podziwu, że taki współpracujący mały pacjent im się trafił), o tyle lewym ledwo spróbował a jak mu się znudziło po prostu wszystkich olał oglądając swoje naklejki (dostał jako dzielny pacjent w przychodni). Pogoda mnie dobija totalnie. Nie mam weny do pisania nawet:/

Dobrze, że wszystko się skończyło na opuchliźnie i wielkim strachu
. Pamiętam jak Młoda miała 8 miesięcy i spadła z łóżeczka na twarz, 60 cm.... Też Jej głowę prześwietlali. Młoda wiem, że była mocno namawiana na obiad przez moją Mamę. Osłuchana, opukana dziś, zaświadczenie o przydatności żłobkowej dostała, ale pokasłuje, szczególnie z rana.
od rana męczy mnie o układanie puzzli. Ja od rana sprzątam, teraz zrobiłam tiramisu, ale pierwszy raz więc nie wiem jakie wyjdzie