reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta Ty? Jak mi fryzjerze jeszcze daleko do Ciebie :-*
Świeżo po wyjściu od fryzjera:

Załączniki

• 1395422217556.jpg
    1395422217556.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 51
Hej

Asinka..piękna fryzura :-)
Ironia...Ty tez niezłe zdjęcie wstawiłas na FB :-)

A u nas nic nowego się nie dzieje. Praca dod i tak stale. Dobrze, że pogoda się poprawiła.
Życzę udanego weekendu!

hej
pogoda cudna więc calutki dzień na dworze z przerwą na drzemkę. Robimy mini szklarnię i przesadzamy kwiaty - roboty fuul ale efekt :-)

widać, ze mało nas ostatnio zagląda ale przynajmniej nie ma wiadomości, ze ktoś chory - to dobrze :-)

pozdrawiam i miłego weekendu

hejka

Asinka w końcu wiem na 100% jak wyglądasz:-D masz dwa kolory zarzucone czy tak światło pada? jak Twoje dzieciorki? zdrowe?
ironia dawaj zdjęcie!

ja miałam niezbyt fajną niedzielę, zwł wieczór, pożarłam się z M i to ostro, nie dość, że przy Emi to pewnie wszyscy sąsiedzi słyszeli... ech coś chyba ze mną nie tak...

Hejka :-)
Jeszcze z łóżka :-)
Felka nie wiedziałaś jak wyglądam? :-p mam rozjaśnione końce, więc mam 2 kolory obecnie. Dzieciaczki na szczęście zdrowe, choć w sobotę przy tym upale goniły porozbierane po balkonie... był mega upał :-)
A jak Emi? Co do kłótni, to hmm... mogę powiedzieć tyle, że ciesz się, że masz się z kim kłócić :p wiem, marne pocieszenie. Ja nie mam do kogo gęby otworzyć.

hej

asinka ja tez w koncu wiem jak wygladasz,miałaś tyle odsłon,że zgłupiałam w pewnym momencie:) sliczna fryzurka.Moje wlosy ostatnio bardzo podupadly na zdrowie, nie mogę nic z nimi zrobić, są sztywne i szorstkie, wczoraj nakladalam olej sezamowy, nie wiem,czy to cos pomoze

felka to ostro było:/ ale ja sie wczoraj tez moim pożarłam, tzn spojrzałam na niego i po prostu wyszłam od sąsiadów bez słowa i tak mi podpadł,że dziś sie zemszcze i bardzo sie z tego ciesze:)choc wiem,że najgorszą kara dla niego jest to,że sie nie odzywam

doris ty tak masz ciężko w pracy a ja mam mega doła odnośnie mojego miejsca na rynku pracy a raczej jego braku:no:

reklama
asinka wiedziałam, w sensie kojarzyłam, ale teraz wiem na pewno;-) no marne pocieszenie:sorry2::-p
marta to się pożarłaś czy wyszłaś...?:-p a tak na poważnie mnie takie kłótnie totalnie rozwalają na dobrych kilka dni...

Do góry