reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Ja na szybko-smigamy do P.(oczywiscie jest upal)- wrazenia pozjazdowe pozniej. Jestescie cudne babki (nie, zebym zakladala inaczej) i tak jak napisala asinka ka rowniez czulam sie wsrod sqoich. Nina nawija o Emilce, malej Nince i Dominice. Leo jakos personalnie nikogo nie wspomina, wyrazil jedynie zdziwienie, ze przy sniadaniu dzieci nie ma.
Do potem!:*

reklama
a już miałam pisać do andariel, że ją na bb 'ogadujemy', a tu same komplementy...:-D

trasiu no szafy chyba nikomu nie musisz pokazywać w środku...?;-)

Ostatnia edycja:
andariel wielkie &&&&&&&&&&&&

moj norbert nabardziej tęskni za samochodzikiem, na którym ciągle jeździł:-D a dominika ciocie Gosie i to pianino i mądrala wyłapała róznice językowe:tak:

madziolka to koniecznie musicie nas dowiedzić, zreszta ja już Maje zapraszałam:)

Ostatnia edycja:
felcia - no my juz troche podleczeni eh beznaddzieeja :(

asinka - eheh dzieki :p kurde dziewczyny taki zawalony mialam ten weekend i zly humor do tego ze szkoda gadac - ale fajnie ze wy sie wybawiłyście :D

dzięki Madzioolka:*

ps. no mi się teraz jakoś inaczej do Was pisze, mam Was przed oczyma;-) choć mam nadzieję, że po nocach nie będziecie mi się śniły;-)
co do wrażeń pozlotowych to mój M sam z siebie zagadał do mnie do auta (zanim ja cokolwiek powiedziałam), że było super, że nie żałuje, że świetnie spędził czas, pomimo iż kompletnie nie znał ludzi!

Ostatnia edycja:
reklama
pytam Mateusza kogo zapamiętał z wycieczki
M: Tymka, majutką Ninkę i duzią Maję
K: A którą ciocię?
M: tego tatusia od Emijki
:eek::-D
co najmniej taką miną miałam :-D
DSC04538.jpgDSC04540.jpgDSC04543.jpgDSC04546.jpgDSC04548.jpgDSC04559.jpgDSC04562.jpg

Załączniki

• DSC04538.jpg
    DSC04538.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC04540.jpg
    DSC04540.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC04543.jpg
    DSC04543.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC04546.jpg
    DSC04546.jpg