reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

No do gorącej to tak w przenośni ;) Ja z reguły prysznic biorę, ale kilka razy ciepłą kąpiel wzięłam. Tylko, że ja dużej wanny nie mam więc i wylegiwać się nie mogę ;)

Kati, super bałwanek :)

reklama
kule styropianowe zamówiłam na allegro i wstążki też bo taniej, ale ponoć można kule kupić w empiku (jeśli ktoś chce kilka sztuk) a szpilki w papierniczym, no i puszczam wodze fantazji... :-D:-D:-D

no fantazję masz nie powiem :) cudo na pewno duzo chetnych znajdzie sie na takie cuda :)

aa ide pogonic meza zeby szybko się kąpał bo sama pojde do sasiadow posiedziec przy herbatce :) moze uda sie dzis w scrabble zagrac

obiecuje długo nie siedziec o 22 bede w łóżku sie wylegiwać :-)

kati fajny ten bałwanek:tak:
chętnie bym sie w ciepłej wykąpała,ale siedzę sama z małym,więc nie ma jak:no:
ironia ja uwielbiam scrabble,ale nie mam z kim grać,bo D.nie lubi:no:

Justynka mam to samo, kocham scrabble ale mój M. zagrał ze mną raz i więcej nie chciał. Kiedyś grałam dużo przez internet ale jakoś przestało mnie to bawić. Nie ma to jak własna plansza i literki w ręce :)

ironia to chyba przez te nicki nas mylą:-).

Fajnie, ze będziesz miała sasiadke z ktora razem będziecie mogły na zakupy dla maluszkow chodzić. Ja mam kuzynke w moim wieku, która tez jak sąsiadka, bo tylko kilka domów dalej mieszka. No wiec ona próbuje z mężem już dwa lata i nic. Była u lekarza i wszystko z nią gra, ale ja podejrzewam, ze coś z jego zolnierzykalmi może być nie tak. Schorowany chłop i bierze tyle różnych leków:(. Tak mi jej szkoda. No a teraz jeszcze ja ciąży. Nie wiem jak ja jej to powiem( zamierzamy powiedzec wszystkim w święta taki prezent-niespodzianka) bo będę miała wrażenie, ze zdoluje ja to jeszcze bardziej:((.

Cześć dziewczynki.
Mam trochę zaległości, bo nie było mnie kilka dni ale postaram się trochę Was nadrobić, choć w całości pewnie mi się nie uda.
Ostatnio kiedy weszłam na forum i przeczytałam posta Anii to tak mnie walnęło, że potrzebowałam ochłonac i nabrać dyztansu. Te wszystkie złe wydarzenia mocno przeżywam i bardzo negatywnie na mnie wpływają.

witajcie:-)

Zyje mam się dobrze.Już po pierwszej nocy w domku.
Jeszcze dużo do rozpakowania,ale to juk kwestia kosmetyki. Dziś może pojedziemy po choinkę więcbedzie już naprawde swiatecznie.
Wczoraj tak sobie pomyślałam że od 4 lat znowu na swoim,i to straszne miłe uczucie.
Nie czytałam Was,bo nie za bardzo mam czas jeszcze.Nadrobie to jutro.
Życzę miłej niedzieli.

reklama
Witajcie :)

Porządki świąteczne na finishu - została mi tylko klatka schodowa. Wczoraj cały dzień spędziłam w kotłowni ale różnica jest baardzo widoczna :)

zebrra może cię zainspiruję, ja dziś wymyśliłam coś takiego...

Zobacz załącznik 310256

podoba się wam?:-)

ale śliczny :)

Pochwalę się Wam moimi zakupami :)
Wspaniala sukienka ciazowa HAPPY MUM rozm. M (1362041548) - Aukcje internetowe Allegro
GUZIKOWE SZALENSTWO SANDRA PRZYSZŁA MAMA_ORGINAL (1341576766) - Aukcje internetowe Allegro
ZIMOWA SPODNICA CIAZOWA 'BAFIA' M wysylka 0 zl (1340526638) - Aukcje internetowe Allegro

a to dla Natalii
PIĘKNY złota nić CIEPŁY MODNY płaszczyk 92/98 (1355159475) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry