reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

witam.
tusen a pamiętasz co ci się śniło?
jadę dzis z teściowej kupić skrzeki:sorry:
majqa mi się ten sweter i spodnica podoba,sukienka tez nie jest zła ale ja nie lubię tego koloru

reklama
Cześć Dziewczyny
Ale mroźny poranek! W Szczecinie -11 stopni ale nie mam zamiaru dziś wychodzić nigdzie. Pojadę tylko do córki do szpitala i wracam do ciepłego domku. Mąż w pracy do 22 więc się wynudzę.
Ironia, Nadzieja - rzeczywiście we wczorajszym poście chyba was pomyliłam :-)
Tusen - super, że już w nowym domku. Nie przemęczaj się!
Cześć Justynka - widzę, że już też jesteś od rana :-)
Dziewczyny ile przytyłyście do tego momentu, bo ja już sporo a brzuszek rośnie w tak szybkim tempie, że szok.

Zależy od jakiego momentu liczysz ;-) Ja przytyłam od początku ciąży około 3 kilo, ale ciężko powiedzieć bo moja waga wcześniej się troszkę wąchała i trudno określić od jakiej wagi liczyć przyrost. Z tym że brzuszek już jest ładnie zaokrąglony i rośnie w mega szybkim tempie aż jestem w szoku :tak:

To u mnie chyba jest niezły przyrost :szok: nie wiem czy to dobrze... moja waga przed ciąża wachała się zawsze miedzy 57 a 60 teraz mam 62, wiec liczę tak jakoś 3 kilo cieżko stwierdzić... dobrze ze mam 173 cm wzrostu hehe ;-)

no ja przytyłam już 6,5 kg!!!! Nie pamiętam jak tyłam w pierwszych dwóch ciążach, bo było to dawno temu. W każdym razie z Dominiką przybyło mi 15 kg a z Damianem ponad 20 (już nie pamiętam ile dokładnie ale coś 21 albo 22kg)

reklama
Hej Kochane :)

Kati, bałwanek super! Naprawdę świetny :) Jak połączyłaś kule? U nas styropianowe kule można dostać w takim sklepie "wszystko po 5zł"

Doris, a jak w ogóle wyniki operacji? Czy już teraz można stwierdzić? Dobrze, ze na święta będziecie już razem :)
Jesli chodzi o wagę, to ja też sporo przytyłam (6kg), a wszystko dlatego, ze paliłam przed ciążą i jak rzuciłam to podjadałam non stop...

Setana, chyba wszystkie musiałyśmy ochłonąć, dobrze, ze już jesteś!

Tusen, cieszę się, ze już jesteś :) Właśnie, pamiętasz swój sen?

Majqua, super zakupy! Ja jakiś tydzień temu dostałam wielgachny karton ubrań ciążowych od mojej kuzynki :) Jak zobaczyłam u listonosza 7,5kg paczkę to pytałam, czy to na pewno do mnie :)

Byłam wczoraj z Olafem na zakupach przedświątecznych... zostawiliśmy tyle kasy, ze masakra po prostu... Jestem w szoku, tym bardziej, ze więlkszość prezentów już mieliśmy, kupiliśmy tylko dla naszych dzieci i dla teściowej...

Dzisiaj obiadek u moich rodziców, bo tata z Olafem muszą przystroić dom lampkami z zewnątrz, także pewnie poczytam Was wieczorkiem dopiero...

Miłej niedzieli!

Do góry