reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Traschka czekam z utęsknieniem na rogal :) Ja do dziś dziękuję, że nie wymiotowałam :)

Doris na razie pracuję i założyłam sobie, że od maja idę na zwolnienie, ale jak mnie cos najdzie to zrobię to wcześniej. Wiesz, to nasze pierwsze dziecko, więc nudziłabym się w domu sama. Ty masz już synusia, więc masz co robić :)

reklama
trascha wiem, pamietam jak pisalas....i tak sie zastanawiam jak to bedzie, jak ten stworek ze mnie wyjdzie:/
misialina chetnie bym tam do was wpadla na taki obiad, ja uwielbiam tego typu jedzenie, alekapusta modra mi jakos nie wychodzi:/

Witam się z wami
Idę poczytać ile napisałyscie a potem sobie pogadamy.
Od rana sie wkurzyłam mieli mi dzis szafę dostarczyć i zadzwonili do męża że coś tego nie ma i bedzie za ok 1,5 tyg :wściekła/y:

Witam brzuszki, dzisiaj w małopolsce znów brr zimno ok -8 ale słoneczko wyszło! zabieram się za nadrobienie zaległości w czytaniu bo widze ze sporo stron przybyło :)

misialina no kroje, i wrzucam na gotujaca sie wode i tesciowa kazala czekac 10 sekund i na sito. mozesz mi krok po kroku napisac jak to zrobic:)

zwlekam swoja obolala pupe i ide cos ogarne....ale mi sie nie chce,a strasznie mnie w kroczu rwie:/

Ostatnia edycja:
dagamit ja pamiętam że kiedyś rozgrzewałam sól wkładałam w lnianą ściereczkę i przykładałam do ucha.Taki teściowej sposób.
Dagamit...pędź do lekarza...z uchem nie ma żartów
Dagamit - tak jak piszą dziewczyny...z uchem do lekarza!!!!!
dagamit szczere współczucia:((( ucho to coś strasznego:(( Oby przeszło!
dagamit popieram słowa silvy...Zdecydowanie jak tak boli to idz koniecznie do lekarza bo z uchem nie ma żartów.
dagamit - współczuję ucha, jak nie przejdzie w weekend, proponuję w poniedziałek lekarza!!! z uchem nie ma żartów (patrz Zebrra)!

Dzięki dziewczyny za rady - dziś po nocy z czosnkiem w uchu jest troszkę lepiej, więc zrobię powtórkę i zobaczymy, co będzie dalej. Słyszałam o tych kropelkach bezpiecznych w ciąży - nie pamiętam nazwy (na pewno zaczynała się na O...) - gdyby któraś z Was sobie przypomniała, to będę wdzięczna za podpowiedź.
W każdym razie jak nie przejdzie do poniedziałku, to pójdę na pewno do rodzinnego (bo do laryngologa od ręki nie ma najmniejszych szans - terminy na kwiecień!).

Na 10 sek...kurde u nas to sie gotuje ją jak będzie miękka...szatkujesz drobno, wrzucasz do zimnej wody...solisz, dorzucasz ziele angielskie 3 kulki, listek laurowy i gotujesz conajmniej pół godziny...potem odcedzasz...znowu solisz, pieprzysz, cukrujesz, polewasz octem i olejem...mieszasz. Od czasu do czasu dodać możesz wytopiony boczek pokrojony w kosteczkę. No i cebulka w kosteczke pokrojona musi być

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry