Witajcie!
Ja zaraz jadę do Ikei, siostra kupiła wczoraj mieszkanie i obiecałąm, że ją zabiorę autkiem. Mamy teraz combi więc trochę wejdzie do bagażnika tylko nie wiem jak zamierza potem te meble wnieść do mieszkania... No i powiedzcie jak ja mam jechać do ikei i nic nie kupić?? Czy to w ogóle mozliwe??
Dubletówka haha, ale mnie rozbawiłaś! Rewelacja z tymi grześkami, mój M. też nie cierpi jak próbuję panować nad dietą i zamieniam się w jędzę

)
Misialinko na co idziecie do kina?
tusen ja też odebrałam wyczerpane bateria jako zły znak. Tyle, że moje wyczerpały się 2 lata temu...
Blusia widzę, że dziś piękna pogoda przeniosła się do was. Miłęgo spacerku!
saffi dobrze wam z tymi feriami, nasze zaczęły się dwa tygodnie po świętach, już zapomniałam że w ogóle były..
EDIT: ach, i dziękuję wam baaardzo za wczorajsze wsparcie. Nie miałam siły nic pisać ale czytałam was i usmiechałam się do monitora

Nie wiem jak akumulator. Woczraj mąż przywiózł klemy i razem z teściem próbowali go podładować, coś im nie szło ale po godzinie udało się go zapalić więc M. pojechał moim autem do garażu teściów, żeby podpiąć akumulator do prostownika. Zobaczymy dziś czy odpala normalnie.