reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

pogoda chyba fajna przynajmniej słonko świeci, muszę sie wybrac do przychodni jakieś 2 km w jedna stronę - pójdę pieszo bo autem to troche kicha :zawstydzona/y:
ale mi sie nie chce... dobra ide jak wróce relacja z warunków pogodowych u mnie :biggrin2:

reklama
Czesc mamuski! Ja po pracy i przed jazda, pogoda piekna (chociaz nie lubie jezdzic autem jak slonce tak swieci). Na choroby mamusiek i tatuskow polecam goracy rosol, gotowany z duza iloscia czosnku i pieprzu, smaczne, rozgrzewajace i dodaje sily.
Dzisiaj w nocy nasza mloda miala jakies zle sny (powiedziala, ze sni jej sie sklep i tam jest sama karma dla psow - musialam sie powstrzymywac zeby nie parsknac smiechem) i przyszla do nas spac. Teraz wszystko mnie boli, bo w lozku ciasno mi bylo. Na szczescie mam masazer podlaczany do laptopa i sie masuje (moj kot tez korzysta).
Zycze Wam wszystkim milego dnia i duzo slonka!

Uff wkońcu nadrobiłam, ale nie wiem czy kogoś nie pominę:-)
Mysia ja również ślę Tobie życzonka, spóźnione, ale z głębi serduszka;-)
Zolza zdrówka dla męża i uważaj na siebie bo ja też nad swoim skakałam jak był chory i kilka dni poźniej sama antybiotyk brałam:tak:
agatkaT &&&&&&& za wizytę
Aestima w pierwszej ciąży też miałam ten syndrom co Ty i wszystko było gotowe na dwa miesiące przed porodem i później nudziłam się jak mops;-)także spokojnie czasu jest jeszcze dużo, zdążysz ze wszystkim
traschka kochana zdrówka Ci życzę, daj znać jak wrócisz od lekarza

A my z mężem coraz częściej myślimy o powrocie do Polski. Darek chce wstąpić do policji i już niewiele mu czasu zostało na staranie się więc chyba w przyszłym roku będzie składał papiery.
No i chyba zmienimy imię dla małej. D nie może się przyzwyczaić i ciągle mówi do niej Zosia zamiast Asia. Więc chyba będzie Zosia;-)

Dubeltówka- masz rację, ale z drugiej strony przed porodem mam się bronić, więc nuda i tak mi nie grozi:))

Kurcze, a mi się tak podobała ta Joasia:) Moja mama ma tak na imię i w ogóle znam same mądre i piękne kobietki o tym imieniu. Sama rozwazałabym Joasię gdyby nie mama... (hehe, no i gdybym miała córkę)
Ale Zosia też ładnie:)

W ogóle dla dziewczynek są same ładne imiona a przy chłopcu to trzeba się namęczyć.

Kurcze, a mi się tak podobała ta Joasia:) Moja mama ma tak na imię i w ogóle znam same mądre i piękne kobietki o tym imieniu. Sama rozwazałabym Joasię gdyby nie mama... (hehe, no i gdybym miała córkę)
Ale Zosia też ładnie:)

W ogóle dla dziewczynek są same ładne imiona a przy chłopcu to trzeba się namęczyć.

Ja też znam same fajne Joaśki, dlatego poszliśmy na kompromis i definitywnie zdecydujemy się po porodzie jak zobaczymy małą;-)w końcu imię musi dziecku pasować:-)

rozliczylam sie, na razie tylko z pitem 37, ale juz to mam z glowy, jeszcze został pit 38, póxniej musze rozliczyc rodziców i babcie:-).
No i mam ostatnio gorąca korespondencje z jednym sprzedającym z allegro. Zamawialm u niego w sklepie kilka rzeczy i wszystki były ok. procz dwoch szt. przescieradeł dal dzieci, miały yc w kolorze białym, a dostałam w łososiowym, ktory mi do niczego nie apsuje. wiec napisałma maila o pomyłce i ze chce wymiany na biale oraz zapytałam co z kosztami przesylki za odesłanie tych przescieradel do niego. No i tak w pierwszym mailu dostałam odpowiedx ze bialy juz nie ma i nie bedzie, ze przepraszaja za pomyłke itp, przy czym spradzilam jego aukcje i okazalo sie ze na aukcji z przescieradlami sa pokazane białe i ie ma zadnej info o tym ze ich nie ma w ofercie wiec w kolejnym mailu napisałam mu o swoich spostrzezeniach z zaznaczeniem ze to nie ładnie tak robic ludzi w konia oraz napisałam ze jezeli nie meli bialych to mogli zapytac czy jestem zainteresowana innymi czy maja wogole nie wysyłac i oczywiscie znowy zapytalam o te koszty przesylki bo mi nie odpowiedzial. No i dzis dostalam znowu odpowiedz ze zwracaja pieniądze za towar, znwo bez info odnosnie tej pipszonej przesyłki. Czuje ze bedziemy sobie tak mailowac bo cos sie strasznie wymiguja od odpowiedzi a ja podaruje im tego bo z tego co wyczytalam w komentarzach to nie mie pierwszej wysłali nie to co sie zamawialo:crazy:

A ja jak zabrałam się za czytanie co Was to mi neta wyłaczyli i tak średnio jest 5 minut i pół godziny nie ma. dzwoniłam do firmy i jest jakaś awaria. Nie wiem kiedy naprawią :-( a ja jestem uzależniona od neta i BB. Mój syn chory, od nocy nie wychodzi z toalety :-(, choć teraz widzę, że trochę lepiej, dałam mu tabletki i miętową herbatę.
Dubeltówka - nie ma ograniczeń wiekowych jeśli chodzi o przyjęcia do pracy w policji :-), jakbyś miała jakieś pytania to pisz :-)
Traschka - Ty znowu chora!!!! Współczuję, i życzę dużo zdrówka a z tym mocno boloącym gardłem idx do lekarza.
Aestima - ja też dom mebluję, porządkuję, maluję (nie dosłownie sama, bo z brzuszkiem niewygodnie) więc tez już chyba mam ten syndrom :-)
Mysia - Ja również przesyłam życzenia, spóznione ale szczere
Agatka - trzymam kciuki za wizytę i czekamy na relacje, ja mam w czwartek i juz się doczekać nie mogę!!!
Zołza - lecz męża ale uważaj, żebyś Ty się nie zaraziła!

dziewczyny wróciłam ze spaceru po wyniki :biggrin2:
zimno 0 st. choć słonko świeci ale wyniki mam super :biggrin2: żadnych leukocytów i innych paskudztw - antybiotyk pomógł :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

aaga ale przekopy z takim sprzedającym nie zazdroszczę, ale walcz o swoje w końcu on zawinił.
doris zdrówka dla twojego synka i uważaj żebys sie nie zaraziła

reklama
Widzę kobitki że też chorujecie - ja już ostro od tygodnia. Zatkany nos i gardło. Biorę antybiotyk: DUOMOX. Może też taki stosujecie? Dziewczyny nie boicie się brać antybiotyku? Ja mam pewne obawy, ale biorę bo okropnie źle się czuję.

Do góry