reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry Larvuniu, cześć Brzuchatki!

Ale się wcurviłam - wcięło mi posta, zanim zdążyłam go skopiować :/ Wybaczcie więc, że nie odpiszę tak szeroko, jak zamierzałam...

Ironia, gratuluję synusia dorodnego!

Doris, spryciuśnego dziadka masz ;-)

Doggi, częściej poproszę takie informacje jak ta o 22 stopniach :-D

AgatkaT, wykorzystuj tę senność na zregenerowanie sił! Póki możesz ;-)

reklama
Cześć:)
Słaba noc za mną:( ale dzień mam nadzieję będzie lepszy:)
Miłego dnia, lecę Was czytać!
PS. Larvuniu - zdrówka dla Marcelka!

Witam brzuszki te które wstały i te które jeszcze smacznie lulają.

u mnie zapowiada się piękny dzień chyba jak w większości miejsc w Polsce :) , noc minęła mi bardzo dobrze w przeciwieństwie do wczorajszej gdzie przez pół nocy nie mogłam spać.

Teraz zbieram się na śniadanko : sałatka meksykańska -coś mam na ostre smaki, śledzie już na mnie czekają w lodówce - a podobno ma być córka ;-)

czesc kotki:) no faktycznie slonce piekne, wiec mam energie zeby dom porzadkowac, robie to oczywiscie jak zolw ale w sumie gdzie mi sie spieszy......:) zyje piatkiem bo bede miala usg:) coc moj maly jakos leniwie sie rusza, co mnie jakos niepokoi,ale moze juz ma malo miejsca???

czesc mamuski
wróciłam po weekendzie i pewnie nie nadrobie 4 dni, najlepsz byłoby jakies streszczenie wiadomosci:-).
Pogoda piekna, prania mam mase, a ledwo kuśtykam. Cos mi wlazło w stope i strasznie ciagnie i boli, ze chodzic nie moge:baffled:

Witajcie porannie!
słoneczko przecudowne! Śniadanko zjedzone, czas zrobić jakieś bułeczko/babeczki.. ;) nabrałam smaka wczoraj.
M mi zabrał samochód, więc nie mogę pojechać na bazar, wiec zleciłam mu oooooooooooogromne zakupy ;-) zobaczymy co kupi ;-)

dziewczyny, sinupret mogę brać w ciąży? bo mam nos zawalony i nie mogę zdmuchać, bo gęste strasznie te gluty są...

ja też mam zatkany toptalnie nos.. help.
pomógł mi Nasivin 0,2 - taki dla dzieci - lekarka powiedziała, że to bez problemu teraz mogę brać.
no i wypisała mi receptę na Bioparox (ma nawet na ulotce, ze może to brać kobieta w ciąży! ) - ale to na receptę - i to mi pomogło najlepiej :)

A ja jak miałam super humor, pełno siły tak po upieczeniu szarlotki spojrzałam w lustro no i co dużo mówic... znów popadłam w depresję.... MOJE UDA !! ja pierdziu !! Jedno w obwodzie ma chyba z kilometr !! Już nie mówię o tym jak wyglądają jak usiąde... Musze se jakieś sukmany kupic, bo już chyba nie mogę w leginsach chodzic z takimi gabarytami ! Po prostu siedziałam i ryczałam z pół godziny nad swym marnym wyglądem, tym w ogóle się załamałam jak była u mnie moja siotra KTÓRA JEST MODELKĄ, wysoka zgrabna ładna AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... a ja w dresie nieuczesana z UDAMI kosmitami buuuuuu.... Więc znów będę miała chyba cichy tydzień... bo mi te depresje szybko nie mijają.. :(

Doggi.. luuuzik. pewnie masz to co ja - czyli puchniesz i masz duużo wody w organiźmie - samo zejdzie po porodzie.

czesc mamuski
wróciłam po weekendzie i pewnie nie nadrobie 4 dni, najlepsz byłoby jakies streszczenie wiadomosci:-).
Pogoda piekna, prania mam mase, a ledwo kuśtykam. Cos mi wlazło w stope i strasznie ciagnie i boli, ze chodzic nie moge:baffled:
:( trzymaj się
mi też by się przydały streszczenia..

DOBREGO DNIA!!!!!

dzień dobry :)

i ja się dołączam do klubu niewyspanych !! no i moj M też, bo jak nie ja stękam i kwicze przy przewracaciu się to go młody kopie w biodro :) mam taki twardsy brzuch od 3 dni że nie mogę usiąść nawet :( a wczoraj w nocy miałam prawdziwy skurcz błe.... i nie zasnelam już bo balam się, że się powtórzy :-(

Trasia
- spoko gin wie że nie leże hehe mówiłam jej że trudno mi tak leżeć plackiem i nic nie robić, ale mam się oszczędzać bo inaczej szpital :( a ja tak nie chce,...no bo jak tam będę pracować?

reklama
Do góry