reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Kochane, na chwilę oderwałam się od sprzątania,a i tak w ciemnej d... jestem...wszystko przez to moje przeziębienie. Gratuluję wszystkim udanych wizyt - Misia, Malwinka to już spora dziewczynka:tak:
Ja jutro mam o 10 usg, trzymajcie za nas kciuki - dziś jestem lekko zestresowana, bo mała jakoś mało się rusza i tylko w dole brzucha...mam nadzieję, że wszystko ok jest...odezwę się jakoś - obiecuję. Dobrze, że mam to usg bo bym chyba zwariowała i już na ip jechała... Jutro mężowi udało się cudem urlop wyżebrać i będziemy uskuteczniać malowanie pokoju małej - nareszcie:tak:
Tak więc do jutra brzuszki!!!

reklama
Hej kochane :)
Ja tradycyjnie wątek główny będę nadrabiać w weekend :)
Wpadłam się podzielić nowiną, że Jasio dostał się do przedszkola!!! Nawet nie wiecie jak mi się micha cieszy :):):)
W pracy urwanie głowy, ale zaraz pójdą bilanse i będzie spokój :) Poza tym jeszcze chwila i L4 :)
Ściskam mocno i pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :)

ufff... i kolejny dzień w pracy minął. Jescze tylko 2,5 tygodnia i koniec dojazdów:) Ależ się cieszę!

nutria nasza dubeltówka dostała do łóżka "biedronkę" od córeczki, która okazała się być pajakiem:)))

Blusia ale fajnie z tym przedszkolem, gratuluję!

Dzisiaj chyba troszkę nadrobiłam sprzątanie bo troszkę sobie poleniuchowałam w tym temacie, pizza zjedzona a teraz odpoczywam.

no, wreszcie się ruszyła - leniwiec mały...ale dalej tylko w dole brzucha, w zupełnym dole...czym ona mnie tam tak szturcha???

Mnie też tak szturcha w dole brzucha, czasami czuję pod żebrem a czasami po bokach, dzisiaj np odwróciła się tak że przyciska mi jelitka i ciągle chce mi się siusiu a cały czas jest odwrócona główkowo:-).

Hej kochane :)
Ja tradycyjnie wątek główny będę nadrabiać w weekend :)
Wpadłam się podzielić nowiną, że Jasio dostał się do przedszkola!!! Nawet nie wiecie jak mi się micha cieszy :):):)
W pracy urwanie głowy, ale zaraz pójdą bilanse i będzie spokój :) Poza tym jeszcze chwila i L4 :)
Ściskam mocno i pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :)

Gratuluje przynajmniej masz już to z głowy :-)

Życzę wszystkim miłego wieczorka!!
Do jutra

Ha...szafa zrobiona...teraz malowanie pokoju zostało...poniedzieli będę prała ciuszki i układała do szafy...już mi się morda śmieje

witam jestem mamą z września 2010:biggrin2:
mam do sprzedania leżaczek firmy fisher price rainforest-last tropikalny w stanie idealnym-jak nowym:tak:
cena do uzgodnienia
wiecej info na pw lub nr gg 9888564
zapraszam

mam również do zaoferowania super ciuszki dla dziewczynki znanych i renomowanych firm:tak:zapraszam
przepraszam ze wcinam sie w wątek ale moze któraś z mam będzie zainteresowana
Dobranoc

reklama
Zołza.. a jaką biedronkę dostała dubeltówka.. ?

nutria nasza dubeltówka dostała do łóżka "biedronkę" od córeczki, która okazała się być pajakiem:)))

Tak moja Emilka chciała się pochwalić co znalazła u siebie w pokoju, a ja o mało z łóżka nie spadłam jak zobaczyłam tego pająka....bleee.....nienawidzę:growl:

Wpadłam się pożegnać....do jutra:-)

Do góry