reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej...wróciłam...i ogłaszam wszem i wobec że Kati to super dziewczyna...i tak jak myślałam bije od niej pozytywna energia...spotykamy się w poniedziałek znowu z położną...dzisiaj był jakiś przedstawiciel handlowy i gadał o różnych preparatach...były ciasteczka, soczki a potem każdy dostał sałatkę i 2 bułeczki czosnkowe...pycha....a Kati (mam nadzieje że się nie obrazi jak to napisze) chucherko, tylko brzuszek ma i nic poza tym...ja przy niej jak słonica wyglądam :p

reklama
Misialina :-) ale mnie rozbawiłaś tym chucherkiem ;-)a ty taka atrakcyjna i ładna kobitka
biggrin.gif

Spotkanie fajne, tak sie najadłam, ze ruszać się nie umiem
biggrin.gif

A z Misialiną miałyśmy tyle tematów do rozmów, jakbysmy sie znały kilka lat
biggrin.gif
super, ze znów w poniedziałek mamy spotkanie
biggrin.gif

Dziewczyny nam w tej Pszczynie nie zabraknie tematów tylko czasu ;-)

Kati i Misialina super, że spotkanie się udało :) Zazdroszczę tym, które mogły się poznac tak fejs tu fejs :) Ja tu chyba jestem jedynym odludkiem z Poznania cholercia :p

Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za kciuki! Przydały się :)

Traschka, to co tam będziesz haftować dla Marysi, pochwal się :)

Też bym zjadła wędzoną makrelę, a własciwie pastę z makreli, tylko niech mi ją ktoś przygotuję, bo ja ości nie znoszę ;)

mysia23 pisze:
ale wczoraj zawiesiłam firanki
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
wlazłam na drabinę wysoko by rączki się nie unosiły i było ok, a mąż jak przyjechał (a on miał wieszać - tak mówił) stwierdził, no i widzisz sama sobie poradziłaś
realmad2.gif
no.gif
Mój by powiedział to samo... i jeszcze by się cieszył, jaki to on jest dowcipny ;)

Tak, badanie zrobię, idziemy w sobotę.
I dziękuję za opinię co do Drefta, moze jednak spróbuję ;)

Kuma, Dubelktówka, Ironia - co to za sny??? Matko...

Doggi, jak się czujesz? jest lepiej? Przeszły Ci skurcze?

Doris, dziękuję :) Mam nadzieję, że pomiary będą dobre! Trzymam kciuki!

Mrsmoon, ładne okazje znalazłaś, gratuluję zakupów :)

Dubeltówka, moim zdaniem to bardzo dobrze, że Emilka pije wodę. Moje dzieciaki nie piją i bardzo tego żałuję... Teraz jak byłam z Jasiem w szpitalu, miał zakaz picia soków i innych napojów - tylko woda, a on niestety wody się nie napije, więc musiałam dawać mu po kryjomu... Bez sensu zupełnie, bo po pierwsze nie chciałam mu zaszkodzić, a po drugie czułam się jak szczeniara chowając te soki...
Bartuś biedaczysko będzie miał gorzej, bo to będzie dziecko na wodzie chowane :)

Co do margaryny kontra masło, to ja maślana jestem, a Olaf chowany na margarynie i jedno i drugie trzyma się swojego ;) Dzieciom daję masło, ale przypuszczam, ze jak O robi kanapki, to smaruje margaryną ;)

Misialina, Kati, fajnie, ze się spotkałyście :) Obie ciepłe babeczki jesteście, wiedziałam, ze się dogadacie :)

reklama
Zeberrko z brzuszkiem się uspokoiło, dziekuję :) Najadłam się lodów czekoladowych i mała tak zaczęła fikac (bo od wczoraj się nie ruszała), że aż mnie bolało i prosiłam ją żeby oszczędziła swoją mamuśkę i żeby wracała do leniuszkowania :)

No i cieszę się, że kciuki bejbibumek się przydały :)

Do góry