reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Oj ja też wolałabym byczka - zdecydowanie lepiej dogaduję się z bykami niż z bliżniakami, no ale będzie jak będzie...

No Doggi tylko spokojnie, poczekaj troszke i poobserwuj a jak sie powtorzy to na kontrole.
Ja jestem bykiem, moja corka tez. Gdyby synus byl wiekszy to bym sie postarala aby do nas dolaczyl, ale w sumie lepiej, zeby poczekal. Mnie kilka lat straszyli, ze bede miec blizniaki (w rodzinie meza jest sporo), a tu prosze szykuje sie blizniak, ale jeden.

Saffi mi też się wydaje, że przenoszę, bo nic się nie dzieje u mnie:/ Ale różnie może być. W każdym razie jestem gotowa:) Chociaż i tak pewnie wpadnę w panikę:)))

dagamit u mnie było tak, że jakoś po długim weekendzie zauważyłam na wkładce takie glutki małe w mlecznym zabawieniu... i tak nie wiem z tydzień mi coś takiego było (poza normalnym śluzem) i potem jak napisałam PLUSK i hadziaa... zanim odszedł mi cąły czop byłam na ip bo coś tam i mówiłam lekarzowi o tych glutkach małych i on powiedzial, że na 90% to czop się odrywa, bo on jest kleisty, ciągnący i własnie mleczny taki kolor ma.

Silva ja już Ci dawno powiedziałam, że my to się na porodówce spotkamy ;-) I jeśli przenosimy to obie ;-) W razie czego daj znać jak zaczniesz rodzić to i ja się przygotuję ;-)

reklama
Witajcie kochane,

katamisz, Ironia, Doggi &&&&&&&& za wizyty
Ironia gratulacje i podziwiam, że w tym stanie poszłaś na egzamin
Misia Ty uparcie chcesz się w kolejkę nam wcisnąć;-)a tu same ciężarne w kolejce - tak nie wolno!!!!
Zolzik proszę o uśmiech od ucha do ucha!!!!
Iza odpuść magnez, dziewczyny pisały, że lekarze każą im odstawiać. Ja byczek jestem:tak:mąż ze mną lekko nie ma;-)byki są uparte
Aestima Mieszko przecudowny!!!!Witajcie z powrotem, nawet nie wiesz jak ja bym chciała już się rozpakować....jak się czujesz?
trasia to może wybierz się do dentysty? A od dentysty prosto na porodówkę;-)może i ja tak powinnam spróbować hahaha. Ale widzę, że w dobrej formie jesteś, bo streszczenie godne mistrza!!!!
Doggi ale to takie nitki krwi czy żywa krew? jak żywa, to ja bym od razu na ip jechała. Ale weź poprawkę, że ja panikara straszna jestem
saffi ja też mam jakieś takie głupie myśli o przenoszeniu...chyba na dłuugie spacery muszę zacząć chodzić, dziś sprzątanko zrobię

Mnie z pół godziny temu taki surczybyk dopadł, że aż mi twarz wykrzywiło...ale po jakiś 2 min minął...nowych nie widać, a myślałam, że to może już:-(na usg środowym bym zaoszczędziła:-D:rofl2::-D

edit: ramari taki poród jak Twój to marzenie

Ostatnia edycja:
Do góry